Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 01:11

Το ευχαριστώ του δήμου Πάρου στους εθελοντές του γηπέδου της Αλυκής

Ευχαριστήρια ανακοίνωση συνοδευόμενη από ένα βιντεάκι με αποδέκτες όσους στάθηκαν αρωγοί στην τοποθέτηση του συνθετικού τάπητα στο γήπεδο της Αλυκής, εξέδωσε η αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Πάρου κυρία Δώρα Σαρρή.

Αναλυτικά: 

Ευχαριστήριο Δήμου Πάρου για τη συνδρομή ιδιωτών στην τοποθέτηση τάπητα στο Γήπεδο Αλυκής

Ο Δήμος Πάρου θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τους χορηγούς για την ευγενή προσφορά των προϊόντων, των εργαλείων και των μηχανημάτων τους καθώς και όλους τους εθελοντές για την προσωπική τους εργασία στην τοποθέτηση τάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Αλυκή.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και για τη θαυμάσια δουλειά που κάνατε με μοναδικό κίνητρο την αγάπη σας για τον αθλητισμό και τον τόπο μας. Η ευαισθητοποίηση όλων σας ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας.

Ευχαριστούμε τους ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ Α.Ε. (μεταφορά τάπητα), ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΛΟΥΚΗ Α.Ε. (ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ), ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (χωματουργικά), ΣΑΒΒΑΣ ΣΙΦΝΑΙΟΣ (ΚΛΑΡΚ), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ (ΚΛΑΡΚ) για τη διάθεση των μηχανημάτων τους. Τους κ.κ. ΝΙΚΟ ΧΑΝΙΩΤΗ και ΝΙΚΟ ΣΤΕΛΛΑ για τη διάθεση των εργαλείων τους, τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ για την αγορά των χρωμάτων και τις κυρίες ΒΟΥΛΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ και ΑΡΣΕΝΙΑ ΣΑΡΡΗ για τα κεράσματα.

Τέλος, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους εθελοντές κ.κ. ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟΥΓΙΑΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΥΝΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΗ (ΤΣΑΜΙΤΡΑΣ), ΑΝΤΩΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (ΓΕΡΜΑΝΟΣ), ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΙΟ, ΗΛΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΙΣ (ΚΟΚΚΙΝΟΣ), ΣΙΜΟΝ, ΘΑΝΑΣΗ ΣΑΜΙΟ, OLLERT GERI, BLEDAR GJONCA, ΜΑΝΩΛΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΠΕΤΡΟ ΜΑΡΚΟΥ, ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΗ ΣΚΙΑΔΑ.

Σας ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς όλους σας, για την κοινωνική ευαισθησία που επιδείξατε και την εθελοντική συμμετοχή σας.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΩΡΑ ΣΑΡΡΗ-ΠΑΠΑΚΥΡΙΛΛΟΥ

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares