Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 22:17

ΑΟ Φοίνικας: Κάποια «στοιχεία» για να επιβιώσουν λειτουργούν εις βάρος του συλλόγου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ και του ΤΑΑ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ ΟΝΕΧ, καθώς και τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά την διάδοση κάποιων ανακριβών και παραπλανητικών  σχολίων που λαμβάνουν χώρα στη τοπική κοινωνία, και δημοσιοποιούνται από άτομα που είτε γνωρίζουν και παραποιούν την αλήθεια, είτε που δεν γνωρίζουν και διασπείρουν συκοφαντίες, επιθυμούμε την αποκατάσταση της αλήθειας.

Ο σύλλογος ΑΟ Φοίνικας Σύρου, υπάρχει και πρωταγωνιστεί τα τελευταία 10 χρόνια στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ διαφημίζοντας το νησί μας και «κτίζοντας» μία πολύ καλή φήμη ως ομάδα, χάρις στις επίπονες και φιλότιμες προσπάθειες ΟΛΩΝ των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων που έχουμε στελεχώσει και αγκαλιάσει όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα. Προσπάθειες που έχουν γίνει καταναλώνοντας πολύ προσωπικό χρόνο, χρήμα και ενέργεια, στερούμενοι των οικογενειών μας, του ελεύθερου χρόνου μας και σε κάποιες περιπτώσεις εις βάρος της εργασίας μας.

Υπάρχει και πρωταγωνιστεί γιατί υπήρξαν και υπάρχουν μεγάλοι και μικρότεροι χορηγοί που πιστεύουν επί χρόνια σε αυτή την προσπάθεια και επενδύουν τα χρήματά τους, είτε για την προβολή τους ως εταιρίες-καταστήματα, είτε απλά για να βοηθήσουν αυτή τη δύσκολη και ειλικρινή προσπάθεια. Και αναγνωρίζουμε την πολύ σημαντική τους συμβολή.

Υπάρχει και πρωταγωνιστεί γιατί υπάρχει ένα υγειές φίλαθλο κοινό που στηρίζει και εκείνο με τον τρόπο του την ομάδα, καταβάλλοντας το εισιτήριο του και ενισχύοντας πολλές φορές οικονομικά τη συλλογική προσπάθεια.

Υπάρχει και πρωταγωνιστεί γιατί υπάρχουν άνθρωποι από το νησί που στελεχώνουν και υπηρετούν αυτή την ομάδα, και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς, επενδύοντας χρόνο και κόπο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Υπάρχει και πρωταγωνιστεί γιατί υπάρχει η στήριξη από τους τοπικούς φορείς που, στο μέτρο του εφικτού, ο κάθε φορέας συνεισφέρει στην κοινή προσπάθεια.

Όπως είναι γνωστό,  σε κάθε υγιή και ζωντανό οργανισμό, υπάρχουν και κάποια «στοιχεία» που για να επιβιώσουν και να μην αφανιστούν, λειτουργούν εις βάρος του υγειούς οργανισμού.

Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι και πέριξ της ομάδας μας υπάρχουν , ευτυχώς λίγα τέτοια «στοιχεία», που έχουν ως σκοπό την προβολή τους και την ανάδειξή τους σε παντογνώστες και ειδήμονες , διασπείροντας εις βάρος μας συκοφαντίες, θίγοντας την υπόληψη και την αξιοπρέπεια  μελών των συμβουλίων μας, κάνοντας απρεπή σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθώντας να  μειώσουν την συλλογική προσπάθεια με σκοπό, όπως προαναφέρουμε την προσωπική τους ανάδειξη. Με αυτό τον τρόπο λειτουργούν εναντίον της ενότητας των φιλάθλων και αποτρέπουν τις επιχειρήσεις από την οικονομική στήριξη της ομάδας.

Επανειλημμένως έχουμε ζητήσει από αυτά τα άτομα, που αυτοανακηρύσσονται ειδικοί, να συμβάλουν στην στελέχωση των ΔΣ, χωρίς ανταπόκριση και χωρίς ποτέ δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη των προφορικών ή  γραπτών λόγων τους.

Επιπλέον, θεωρούμε ανεπίτρεπτο, αν όχι άδικο, για όλους εμάς που υπηρετήσαμε και υπηρετούμε μέσα από τα Διοικητικά Συμβούλιά την ομάδα, να μας επιρρίπτουν την ευθύνη της μη τήρησης των εύλογων υποχρεώσεών μας, όταν οι ίδιοι, ως φίλαθλοι και υποστηρικτές υποτίθεται της ομάδας, δεν τηρούν τα υποσχόμενα ή ακόμα χειρότερα, να αρνούνται ότι τα έχουν υποσχεθεί, ενώ επανειλημμένως τα έχουν δηλώσει παρουσία μελών Διοικητικών Συμβουλίων και Γενικών Συνελεύσεων  της ομάδας, τοπικών φορέων αλλά και  φιλάθλων.

Ενημερώνουμε λοιπόν με σαφήνεια, ότι από δω και στο εξής, αν πέσει στην αντίληψη του ΔΣ , κάποιο σχόλιο, δημοσίευμα, τοποθέτηση, ή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς την απαιτούμενη τεκμηρίωση, που θα θίγει την τιμή και την υπόληψη νυν ή πρώην μελών των ΔΣ της ομάδας μας, θα αναγκαστούμε να καταφύγουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Σίγουρα σε όλη αυτή την διαχρονική συλλογική προσπάθεια έχουν γίνει και λάθη.

Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες στην έγκαιρη πληρωμή όλων των υποχρεώσεων, και υπάρχει καθυστέρηση εξόφλησης αλλά όχι διαγραφή των υποχρεώσεων.

Όμως, ως μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, διαβεβαιώνουμε ότι αν οι υποσχέσεις των χορηγιών, δωρεών κλπ. προς την ομάδα είχαν τηρηθεί, θα ήταν και η ομάδα περισσότερο συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Εμείς λοιπόν τα νυν και πρώην μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων,

Χωρίς κανένα αίσθημα αυτοπροβολής ή ιδιοτέλειας, παρά μόνο από αγάπη για αυτήν την ομάδα,  καλούμε όλο τον κόσμο που εκτιμά και σέβεται αυτήν την προσπάθεια, που αναγνωρίζει τον κόπο και τον χρόνο όλων, να απομονώσει τέτοιου είδους άτομα, και να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των μεγάλων και μικρών χορηγών μας, που με εκτίμηση και εμπιστοσύνη, επί πολλά χρόνια μας στηρίζουν χωρίς να έχουμε καταφέρει να τους το ανταποδώσουμε.

Ας σταθούμε όλοι στο πλευρό της ομάδας για να την πάμε ακόμα ψηλότερα και να γίνει η ομάδα παράδειγμα προς μίμηση για περισσότερους.

Για τα μέλη του νυν ΔΣ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

Ο Πρόεδρος

Αντώνης Ρούσσος

Για τα μέλη του ΤΑΑ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ-ΟΝΕΧ

Χρήστος Καφτηράνης

Για τα μέλη του πρώην ΔΣ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

Ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Αρβανίτης

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares