Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 13:09

Α2: Μία… ανάσα από τον Τρίτωνα ο Μιχάλης Πολυτάρχου

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου είναι ένας από τους παίκτες που κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στο στόχαστρο ουκ ολίγων ομάδων… Όλα δείχνουν, όμως, πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ναξιώτη γκαρντ έχει “κλειδώσει”.

Ο πρώην παίκτης του Ίκαρου Καλλιθέας, της ΑΕΚ, του Περιστερίου, του Ηρακλή, του Διαγόρα Δρυοπιδέων-Αιγάλεω και του Ψυχικού με το μοναδικό ρεκόρ των έξι συνεχόμενων ανόδων σε επτά συμμετοχές στην Α2, ήταν στόχος αρκετών ομάδων, τόσο από την Α2, όσο κι από τη Β’ εθνική, ωστόσο ο ίδιος ήθελε να συνεχίζει να αγωνίζεται στην δεύτερη την τάξει εθνική κατηγορία μπάσκετ. Έτσι κι έγινε…

tsiou 2

Σύμφωνα με πληροφορίες του “SportCyclades” ο Πολυτάρχου βρίσκεται μία… ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Τρίτωνα, ενώ μέχρι το Σάββατο 20 Αυγούστου τον διεκδικούσαν στα ίσα Ηρακλής Θεσσαλονίκης και Ερμής Σχηματαρίου. Η ομάδα των Σεπολίων, που αγωνίζεται στην Α2, φαίνεται πως κέρδισε τους άλλους διεκδικητές κι έτσι ο “Τσίου” θα παίζει στο κλειστό γυμναστήριο του λόφου του Στρέφη από τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Μιχελάκου.

tsiou 3

Ο Πολυτάρχου, ο οποίος παραμένει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάξο αναμένεται να επιστρέψει στην πρωτεύουσα στα μέσα της εβδομάδας που ξεκινάει από αύριο Δευτέρα, ώστε να συναντηθεί από κοντά με τους διοικούντες τον Τρίτωνα και να οριστικοποιήσουν την συμφωνία τους.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares