Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 10:30

Με κάθε λαμπρότητα ο αγιασμός του ΑΟ Πάρου [pics]

Μία τεράστια αθλητική οικογένεια που έχει στις τάξεις της 470 αθλητές και δραστηριοποιείται σε 5 διαφορετικά αθλήματα... αυτός είναι ο ΑΟ Πάρου, που χθες Πέμπτη 26/9 είχε την τιμητική του, καθώς τελέστηκε ο αγιασμός των υδάτων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η εκδήλωση δεν περιορίστηκε μόνο στην τέλεση του αγιασμού, καθώς πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των προπονητικών επιτελείων σε όλα τα αθλήματα, ενώ έγιναν και τα εγκαίνια στα πλήρως ανακαινισμένα νέα αποδυτήρια της ομάδας και στην αίθουσα βίντεο και συνεδριάσεων που πλέον δίνει άλλη αίγλη στο στάδιο της Παροικιάς.

Δεκάδες αθλητές και γονείς έδωσαν το παρών στο στάδιο της Παροικιάς, όπου επίσης βρέθηκαν η Βουλευτής Κυκλάδων κα. Κατερίνα Μονογυιού, που απηύθυνε χαιρετισμό, όπως και ο Αντιπεριφερειάρχης και Έπαρχος Πάρου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς.

Τον Δήμο Πάρου εκπροσώπησε ο ίδιος ο δήμαρχος του νησιού κ. Μάρκος Κωβαίος, που δήλωσε περήφανος για τον ΑΟ Πάρου, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ. Ηλίας Κουτρομιχάλης και κα. Δώρα Σαρρή. Παρόντες ήταν και οι δημοτικοί σύμβουλοι, κ. Μικές Λεοντής, Μανόλης Μαλαματένιος και Θεοδοσία Μανωλάκου.

Την ΕΠΣ Κυκλάδων εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιώργος Παρούσης.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τους Πατέρες Στυλιανό Μπιζά και Ιωάννη Νικηφοράκη.

Δείτε φωτογραφίες από τον φωτογραφικό φακό του Νίκου Σταυρίτη

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares