Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 02:17

Κ14: Νίκη του Πανθηραϊκού κόντρα στον ΑΟ Πάρου

Ο Πανθηραϊκός επικράτησε εύκολα με 5-0 του ΑΟ Πάρου εντός έδρας για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ14.

Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Τσοβάρα από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό και πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 5′ όταν ο Αντιλάι εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Άλεξ Μουχάντρη με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 1-0.

Ένα λεπτό αργότερα η ομάδα μας πέτυχε και δεύτερο γκολ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή εκτέλεση κόρνερ του Αντιλάι και κοντινή προσπάθεια του Μουχάντρι Α.

Στο 25′ ο Καρτίμπελης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 3-0, ενώ στο 30′ ο Παζάλος επίσης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 4-0. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Κουλουριώτης με σέντρα σουτ από τη δεξιά πλευρά διαμόρφωσε το 5-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τον Πανθηραϊκό να σκοράρει στο 40′ με τον Δαρζέντα, ενώ λίγο αργότερα ο Παραπούρας έκλεισε το χορό των γκολ μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Φέγγη.

Διατητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Ζαράνης.

Πανθηραϊκός (Βαγγέλης Τσοβάρας): Μέτα, Κουλουριώτης, Αντιλάι, Μουχάντρι Κ., Μουχάντρι Α., Φέγγη, Καρτίμπελης, Παζάλος, Μέσι Μ., Δαρζέντας, Ανυφαντής.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παπαδόπετρος, Μαρουδής, Μπόκας, Τοζάι, Φέγγης, Αξαόπουλος, Παραπούρας, Ντούκα και Γκιάτα.

Α.Ο Πάρου (Στάθης Τριανταφυλλίδης): Σαρρής, Γκιόνι, Βαρθακούρης, Καρντόσι, Μπέσκου, Ακάλεστος, Γεροχρυσάτος, Ραγκούσης, Παντελαίος, Σκιαδάς, Σαρρής.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μάρκου, Πάσσαρης και Ρίτσος.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares