Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 02:20

Κ16: Ο Πανθηραϊκός πήρε το ντέρμπι του νησιού κόντρα στη Σαντορίνη 2020

Η Κ16 του Πανθηραϊκού βγήκε νικήτρια στο ματς με τη Σαντορίνη 2020 καθώς επικράτησε με 2-0 στο γήπεδο του Πανθηραϊκού για το Πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων

Ο Πανθηραϊκός από το ξεκίνημα του παιχνιδιού προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή της μπάλας δεν κατάφερε να δημιουργήσει ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Πανθηραϊκός έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Ζαμπέλης με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Μέμα, ο οποίος με κεφαλιά τροφοδότησε τον Χαϊνταράι που με κοντινή προβολή δεν κατάφερε να νικήσει τον Κούκα, στην καλύτερη στιγμή του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός μπήκε με περισσότερο καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια και κατάφερε γρήγορα να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο 44′ και έπειτα από ωραίο συνδυασμό ο Μέμα σέντραρε από τα δεξιά και ο Ζαμπέλης με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 1-0. Λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε καλή θέση έξω από την περιοχή, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστία του Κούκα.

Στο 54΄ ο Μέμα τροφοδότησε τον Μπούζι που έκανε κίνηση στον κενό χώρο και ο τελευταίος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 2-0 για την ομάδα μας. Ακολούθησαν κι άλλες ευκαιρίες με κυριότερη ένα διαγώνιο σουτ του Καραγιάννη το οποίο πέρασε λίγο άουτ, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης που βρήκε την ομάδα μας να κατακτά ένα σημαντικό τρίποντο.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν η κα. Ρούσσου, με βοηθούς της τους κ.κ. Ζαράνη και Νάκκα.

Πανθηραϊκός Α.Ο (Δημήτρης Κρεμμύδας): Παπαϊωάννου, Φύτρος (51΄ Μπούζι), Καραγιάννης, Τσάνο, Μέση, Σέχου, Λιγνός (67′ Κόκα), Καβαλλάρης, Μέμα, Ζαμπέλης (71′ Σκοπελίτης), Χαϊνταράι.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Numanaj, Μαρτίδης, Malushi, Murjikneli, Παναγιώτου Δ., Παναγιώτου Π.

Α.Σ Σαντορίνης 2020(Νίκος Τσάμογλου): Κούκα, Εσκίογλου, Λένα, Κανουσάι, Κολλάρας, Pana, Φύτρος Σ. (60′ Νομικός), Κοϊδελάι, Λιγνός (70′ Αλιφραγκής), Καφούρος (70′ Κανουσάι Μ.), Φουστέρης (67′ Φύτρος Χ.).

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Χασανμπέλι, Καραμολέγκος και Ισουφάι.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares