Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 11:27

Στοίχημα: Πληρώνουν 2.10 τα γκολ στο Καϊζερσλάουτερν

Η δράση στη Γερμανία θα μας απασχολήσει σήμερα Παρασκευή (09/08) για προγνωστικά και συγκεκριμένα ο αγώνας Καϊζερσλάουτερν - Γκρόιτερ Φιρτ για τη 2η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα 2.

Πάμε να δούμε τι προκύπτει!

Ιδανικό το ξεκίνημα της Καϊζερσλάουτερν στην Μπουντεσλίγκα 2, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 επί της Ουλμ, ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος της σκορ. Είχε κερδίσει και σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε, με πιο πρόσφατες τις νίκες σε ουδέτερες έδρες απέναντι στην Καραμπάγκ με 3-1 και την Φορτούνα Ντίσελντορφ με 1-0, ενώ κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας την Όφενμπαχ και στην έδρα της με 2-0 το Μόναχο 1860. Τα πάει αρκετά καλά στο γήπεδό της, καθώς στους πέντε τελευταίους αγώνες έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία, 1-1 με τη Βέχεν, και μια ήττα. Εξαιρετική η επιθετική της συγκομιδή, με 21 τέρματα στις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Στις τέσσερις από τις έξι τελευταίες, όμως, δέχτηκε γκολ.

Με το δεξί το ντεμπούτο της Γκρόιτερ Φιρτ στο πρωτάθλημα, καθώς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και κέρδισε στο γήπεδό της με 3-1 την Πρόισεν Μούνστερ. Καλή σε γενικές γραμμές και η εικόνα της στα φιλικά που έδωσε, ενώ στα πιο πρόσφατα, που έγιναν σε ουδέτερες έδρες, αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Τιρόλ και με το ίδιο σκορ με τη Φράιμπουργκ, ενώ επικράτησε με 3-1 επί της Ζανκτ Πάουλι. Μια νίκη, μια ισοπαλία και δύο ήττες είναι ο απολογισμός της στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας επίσημα ματς. Πέτυχε γκολ στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Μόνο σε δύο εξ αυτών κράτησε το μηδέν.

Θετικό το ξεκίνημα που έκαναν οι δυο αντίπαλοι στο πρωτάθλημα, είναι πιθανόν να παίξουν επιθετικά, ψάχνοντας τη δεύτερη σερί νίκη τους. Σκοράρουν με ευκολία, ωστόσο η άμυνά τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Περιμένουμε παιχνίδι με ρυθμό και γκολ και θα επιλέξουμε το Over 3 ασιατικό σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares