Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 11:40

Ανανέωσε και με τον ''πολυσύνθετο'' Ανδρέα Δρόσο ο ΑΟ Πύργου

Ο Ανδρέας Δρόσος είναι η επόμενη ανανέωση που ανακοίνωσε ο ΑΟ Πύργου.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει το Σαντορινιό ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να αγωνίζεται για 4η συνεχόμενη αγωνιστική σεζόν στην ομάδα της Σαντορίνης.

Ο Ανδρέας Δρόσος είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής και σίγουρα θα αποτελέσει μία πολύτιμη λύση για τον τεχνικό της ομάδας, Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο.

Η ανακοίνωση: 

Ο ΑΟ Πύργου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σαντορινιό ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Δρόσο.

Ο Ανδρέας Δρόσος είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος, αλλά και ως αμυντικός μέσος και θα είναι μέλος της ομάδας μας για 4η συνεχόμενη σεζόν μετά την επιστροφή του από την Αθήνα, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του συνδυάζοντας τες με το ποδόσφαιρο, καθώς αγωνίστηκε σε: Πετράλωνα, Απόλλωνα Σμύρνης, Χαραυγιακό και Άγιαξ Ταύρου.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία της Playland και έπειτα στον Πανθηραϊκό. Ακολούθησε η κλήση στην μικτή ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων και έπειτα στην Περιφερειακή ομάδα, όπου ήταν ανάμεσα στα ταλέντα που ξεχώρισαν.

Ανδρέα, σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

 

 

 

⚽?Ο ΑΟ Πύργου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σαντορινιό ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Δρόσο. ?Ο Ανδρέας Δρόσος...

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares