Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 10:36

Στοίχημα: Σούπερ Καπ με γκολ και θέαμα στο 2.10

Ο αγώνας που τραβάει τα βλέμματα στο κουπόνι της Τετάρτης (14/08) είναι ο λαμπερός τελικός του Σούπερ Καπ Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα, από όπου έρχεται και το σημερινό δυνατό προγνωστικό μας.

Παράλληλα, στο Betarades.gr μπορείτε να δείτε τις Ολυμπιακός Μεταγραφές του καλοκαιριού, καθώς και όλων των μεγάλων ομάδων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ας περάσουμε, λοιπόν, στη στοιχηματική πρόταση της ημέρας!

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν θα δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης, λίγο πριν ξεκινήσει η Λα Λίγκα, όπου παίζει με αντίπαλο τη Μαγιόρκα εκτός έδρας τη ερχόμενη Κυριακή (18/08). Αυτή είναι και η πρώτη επίσημη αποστολή που περιλαμβάνει τον Κίλιαν Εμπαπέ, που μαζί με τον Έντρικ είναι τα νέα πρόσωπα της ομάδας. Προέρχεται από μια εξαιρετικά επιτυχημένη προηγούμενη χρονιά, κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ, το πρωτάθλημα της Λα Λίγκα και το ισπανικό Σούπερ Καπ. Αξίζει να σημειωθεί πως σε ευρωπαϊκή διοργάνωση παραμένει αήττητη από τον Μάιο του 2023, όταν έχασε με 4-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ενώ έχει νικήσει στα δύο από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της για την Ευρώπη.

Η Αταλάντα παίρνει μέρος για πρώτη φορά σε τελικό ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, έπειτα από την κατάκτηση του πρώτου της τίτλου στην Ευρώπη, του Γιουρόπα Λιγκ. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε στη Σέριε Α πέρσι. Η εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας προβλημάτισε, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη με την Άλκμααρ (2-2) και ηττήθηκε από Πάρμα και Ζανκτ Πάουλι με 4-1 και 3-0 αντίστοιχα. Έτσι, παραμένει χωρίς νίκη στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της και σε όλες δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Μάλιστα, στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της δέχτηκε πρώτη γκολ.

Ακόμη πιο επιθετική εμφανίζεται η Ρεάλ με την παρουσία του Εμπαπέ μαζί με τους Βινίσιους και Ροντρίγκο και τον Μπέλινγχαμ πιο πίσω. Από την άλλη, η Αταλάντα παρουσιάζει αμυντικά θέματα, ενώ μπορεί να βοηθήσει από την πλευρά της να ανέβει το σκορ. Θα πάμε με το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στοίχημα: ΠΑΟΚ - Μάλμε με γκολ στο 2.12

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares