Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 11:57

Στοίχημα: ΠΑΟΚ - Μάλμε με γκολ στο 2.12

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουν στη δράση με το κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης (13/08) να είναι πλούσιο σε σπουδαίες αναμετρήσεις.

Φυσικά από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στη Μάλμε, από το οποίο το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Μην ξεχνάτε ότι μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις μεταγραφές των ελληνικών ομάδων, όπως για ΠΑΟΚ Μεταγραφές, αλλά και για τις μεταγραφικές κινήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Στις 20:30 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μάλμε στη ρεβάνς του 2-2 της Σουηδίας, αναζητώντας απόψε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε μια πιο έτοιμη αγωνιστικά ομάδα, ο ΠΑΟΚ έβγαλε χαρακτήρα στο πρώτο ματς και ενώ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να βρει απαντήσεις, επιστρέφοντας με την ισοπαλία από τη Σουηδία. Είχε προηγηθεί η πρόκριση επί της Μπάνια Λούκα με δύο νίκες (3-2, 0-1), θα προσπαθήσει απόψε να εκμεταλλευτεί την έδρα του αλλά και τα ανασταλτικά προβλήματα της Μάλμε.

Από την πλευρά της η Μάλμε πανηγύρισε το Σάββατο (10/08) τη νίκη επί της Χάλμσταντ στο πρωτάθλημα Σουηδίας, όπου μετά το πέρασμα 18 αγωνιστικών βρίσκεται στην κορυφή με 41 βαθμούς. Σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά από την ομάδα του Λουτσέσκου, κάτι που ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο πρώτο ματς. Σε στοιχηματικό επίπεδο περιμένουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα πιο επιθετικός, παίζει στην έδρα του, θα έχει ψυχολογία και τεράστιο κίνητρο. Στον αντίποδα, η Μάλμε έδειξε ότι είναι επιθετική ομάδα, έχει αφέλεια ανασταλτικά, θεωρούμε ότι θα προσφέρει χώρους. Προβλέπουμε ανοιχτό ματς, επιλέγουμε G/G+Over 2.5 σε απόδοση 2.12.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares