Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 19:23

Με τα καλύτερα λόγια το αντίο του Δίντση στον Βαμβακάρη, τον Παμμηλιακό και τη Μήλο

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων αποχωρεί από τον Παμμηλιακό και το νησί της Μήλου ο Δημήτρης Δίντσης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παμμηλιακού, μετά την απόφαση του να εκτίσει την στρατιωτική του θητεία δεν θα είναι πλέον μέλος του Παμμηλιακού, αλλά το δικό του αντίο είναι πολύ θερμό.

dintsis vamvakaris

Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ:

Δυστυχώς ήρθε η ώρα να εκπληρώσω την στρατιωτική μου θητεία και επέλεξα να την εκπληρώσω κάπου κοντά στον τόπο καταγωγής μου. Πραγματικά αυτόν τον 1.5 χρονο στην ομάδα και στο νησί πέρασα τελεια.

Προσωπικά για εμένα το πρωτάθλημα το Κυκλάδων είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στην Ελλαδα ταξίδια 5,8,10,12 ακόμη και 30 ώρες μεσα σε πλοία, αεροπλάνα, ξενοδοχεία τα πάντα...αλλα ήταν απο τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής μου, το να γνωρίζεις νέους τόπους, ανθρώπους είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα!

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μα πάνω από όλα πλέον οικογενειακό μου φίλο Μιχάλης Βαμβακάρης Γλαρονήσια που από την πρώτη στιγμή με εμπιστεύτηκε και με έφερε στο νησί της Μηλου, σε οτιδήποτε και αν χρειάστηκα ήταν δίπλα μου και στις δύσκολες και στις καλές μου στιγμές, πρότυπο προέδρου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ελλάδος και νιώθω τοσο ευγνώμων που τον γνώρισα! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον εργοδότη/φίλο Dimitris Poulakis και την οικογένεια του που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή που με γνώρισαν στο νησί, πλέον είναι οικογένεια μου!

Θα είστε μέσα στην καρδιά μου για πάντα!

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ με όσους γονείς συνεργάστηκα, διότι έκανα ιδιαίτερα σε παιδιά Δημοτικού, ήταν άψογοι, σωστοι και τοσο φιλοτιμοι όλοι τους απέναντι μου!

Όσο για τους προπονητές και τους συμπαίκτες δεν χρειάζεται να πω κάτι...γνωρίζουν πόσο ήρωες, ταλαντούχοι μα πάνω απ όλα κάλοι χαρακτήρες είναι! Είμαι σίγουρος ότι θα ξανά γυρίσω στο νησί!!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares