Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 09:57

Στοίχημα: Μπέρνλι με κάλυψη στο 2.05

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε δράση, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι της Δευτέρας (12/08), ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι για ακόμη μια ημέρα αρκετές.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και το παιχνίδι Λούτον - Μπέρνλι το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μέσα από το Betarades.gr μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για όλες τις μεταγραφές των ελληνικών ομάδων, όπως για ΑΕΚ Μεταγραφές αλλά και των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Στις 22:00 στο “Kenilworth Road” η Λούτον υποδέχεται την Μπέρνλι στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την πρώτη αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Σε μεταβατικό στάδιο οι γηπεδούχοι μετά τον υποβιβασμό τους από την Πρέμιερ Λιγκ, εμφανίζονται αποδυναμωμένοι σε σχέση με πέρυσι, ωστόσο κατάφεραν να βάλουν στα ταμεία τους περίπου 12εκατ. ευρώ από την πώληση βασικών παικτών. Δεν έπεισε με την εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας η Λούτον, στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε με 3-1 από τη Θέλτα.

Δεν κατάφερε να διεκδικήσει την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ η Μπέρνλι, που υποβιβάστηκε και θα αναζητήσει φέτος την επάνοδο στην πρώτη κατηγορία. Πολλές οι αλλαγές στον σύλλογο, αποκτήθηκαν αρκετοί παίκτες, ενώ αλλαγή υπάρχει και στην τεχνική ηγεσία, με τον Σκοτ Πάρκερ να είναι ο νέος προπονητής της. Στο τελευταίο της φιλικό τεστ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κάντιθ. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Μπέρνλι έχει ενισχυθεί αρκετά, σε αντίθεση με τη Λούτον που πούλησε βασικούς παίκτες και δεν προχώρησε στην αντικατάσταση τους. Μπορεί να βρει τις ευκαιρίες της η Μπέρνλι και θα κρατήσουμε το 2(DNB) σε απόδοση 2.05.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares