Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 11:45

Στοίχημα: Προβάδισμα στο 2.32 ο Παναθηναϊκός

Ο αγώνας που ξεχωρίζει από το κουπόνι της Πέμπτης (08/08) είναι αυτός μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το Betarades.gr επέλεξε δυνατό προγνωστικό για την αναμέτρηση. Ενώ όλα τα παιχνίδια καθημερινά μπορείτε να τα βρείτε στο pamestoixima gr με ανταγωνιστικές αποδόσεις. Πάμε να δούμε που ποντάρουμε!

Έκανε επίδειξη δύναμης ο Παναθηναϊκός, συνέτριψε στη Βουλγαρία με 4-0 την Μπότεφ Πλόβντιβ, στη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ και πήρε την πρόκριση. Τέταρτη σερί νίκη για την ελληνική ομάδα, καθώς είχε κερδίσει και στην Αθήνα με 2-1, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, ενώ σε φιλικά παιχνίδια που έγιναν στο γήπεδό της, επικράτησε με 1-0 επί της Μακάμπι Νετάνια και με 3-1 επί της ΑΕΚ Λάρνακας. Στους πέντε τελευταίους εντός έδρας αγώνες του, φιλικούς και επίσημους, έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία, 2-2 με τον Ολυμπιακό και μια ήττα. Έχει σημειώσει δέκα τέρματα στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του. Στις δυο από τις τρεις τελευταίες, μάλιστα, δεν δέχτηκε γκολ.

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στη Βοϊβοντίνα ο Άγιαξ και την κέρδισε στη Σερβία με 3-1, στο δεύτερο ματς του 2ου προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ. Την είχε κερδίσει και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο Άμστερνταμ με 1-0, ενώ σε φιλικά προετοιμασίας που έγιναν στην Ολλανδία, νίκησε με 2-1 την Αλ Γουάσλ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και με 1-0 τον Ολυμπιακό. Εκτός έδρας μετράει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, με 6-0 από τη Φέγενορντ, στα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια του. Σκόραρε στα τέσσερα από τα πέντε προαναφερθέντα. Σε κανένα εξ αυτών, όμως, δεν κράτησε το μηδέν στην άμυνα του.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο εκτός έδρας ματς με την Μπότεφ Πλόβντιβ και μοιάζει να βρίσκει ρυθμό. Ο Άγιαξ πήρε την πρόκριση, αλλά δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης κόντρα στη Βοϊβοντίνα. Με τη βοήθεια των οπαδών τους οι “πράσινοι” μπορούν να βάλουν βάσεις πρόκρισης. Επιλογή μας είναι ο άσσος σε απόδοση 2.32.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares