Σάββατο, 03 Αυγούστου 2024 10:55

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στην Ελβετία

Ξεκινούν σιγά - σιγά τα πρωταθλήματα της Ευρώπης για τη νέα σεζόν, δίνοντας περισσότερες επιλογές για στοίχημα.

Από το κουπόνι του Σαββάτου (03/08) ξεχωρίζει δυνατό προγνωστικό από την ανώτερη κατηγορία της Ελβετίας και το παιχνίδι Γκρασχόπερς - Βασιλεία. Όλους τους αγώνες καθημερινά θα τους βρείτε στην bwin με πλήθος αγορών. Πάμε, λοιπόν, να δούμε που ποντάρουμε!

Τον πρώτο της βαθμό στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ Ελβετίας πήρε η Γκρασχόπερς, που αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με τη Λουκέρνη. Στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί εκτός έδρας με 2-1 από τη Λουγκάνο, ενώ στα πιο πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας, έχασε με 1-0 από την Άλταχ στην Αυστρία και νίκησε με 2-1 την Αούστρια Λουστενάου σε ουδέτερη έδρα, στο Νιεντερχάσλι. Στα πέντε τελευταία επίσημα ματς στο γήπεδό της έχει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα, με 1-0 από τη Βασιλεία. Έχει πετύχει πέντε τέρματα στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της ανεξαρτήτως έδρας. Στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις της, όμως, δέχτηκε γκολ.

Την δεύτερη της ήττα στις ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος γνώρισε η Βασιλεία, εντός έδρας με 2-1 από τη Λουγκάνο. Στο ντεμπούτο της είχε χάσει εκτός έδρας με 3-2 από τη Λωζάνη, ενώ στους δυο τελευταίους φιλικούς αγώνες που έδωσε στο γήπεδό της, συνέτριψε με 4-0 την Μπελιντσόνα και αναδείχτηκε ισόπαλη, 1-1 με την Ουλμ. Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 0-0 απέναντι στη Λωζάνη και μια ήττα, είναι ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Έχει πετύχει γκολ στους έξι τελευταίους αγώνες της. Μόνο σε έναν εξ αυτών διατήρησε το μηδέν.

Έχουν κάνει άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα οι δυο ομάδες και ψάχνουν αντίδραση. Θα παίξουν επιθετικά, ενώ είναι αποτελεσματικές στην επίθεση, ωστόσο, εμφανίζουν αδυναμίες στην ανασταλτική λειτουργία τους. Περιμένουμε παιχνίδι με ρυθμό, ευκαιρίες και για τους δυο αντιπάλους και γκολ. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal και Over 2.5 σε απόδοση 1.98.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares