Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 11:00

ΑΜΣ Φιλωτίου: Με μεγάλη συμμετοχή και όμορφες στιγμές διεξήχθη του 19ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου ''Μανώλης Μάκαρης'' Κύριο

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τον ΑΜΣ Φιλωτίου για 19η συνεχόμενη το Τουρνουά Ποδοσφαίρου ''Μανώλης Μακαρης'' στο γήπεδο ''Γ. Γρατσίας'' του Φιλωτίου.

milosia manolis makaris 73

Συνδιοργανωτές ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και χορηγοί οι: Αντώνης Βασαλάκης και Λεωνίδας Καλαβρός (SOULATSO CAFE) και η εταιρία Μαρίνος Συριανός SMK GROUP.

Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 11 Αυγούστου συμμετείχαν δεκάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές που για ακόμη μία χρονιά έδωσαν το παρών στο καθιερωμένο ραντεβού.

Οι αγώνες που ξεκίνησαν με ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Μανώλη Μάκαρη πραγματοποιήθηκαν όπως πάντα σε πολύ καλό κλίμα και με συγκίνηση για τις μνήμες που ήρθαν στο μυαλό όλων όσων γνώριζαν τον Μανώλη Μακάρη.

milosia manolis makaris 22

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες και οι Μιχάλης Βασιλάκης (δεν έχει χάσει κανέναν αγώνα) και ο Στέφανος Ψαρράς, δύο αθλητές που ήταν μέλη της Εφηβικής Ομάδας του ΑΜΣ Φιλωτίου που είχε κατακτήσει τον πρωτάθλημα Κυκλάδων το 2001 υπό των οδηγιών του προπονητή τους τότε, Μανώλη Μάκαρη. Μάλιστα, αυτός ο τίτλος παραμένει μέχρι σήμερα ο μοναδικός σε πανκυκλαδικό επίπεδο για τα ποδοσφαιρικά τμήματα του συλλόγου της ορεινής Νάξου.

milosia manolis makaris 127

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στον αγώνα συμμετείχαν βετεράνοι ποδοσφαιριστές που έχουν ''γράψει χιλιόμετρα'' στα γήπεδα της Ελλάδας και των Κυκλάδων, όπως ο Ηλίας Χουζούρης, ο Μανώλης Μουστάκης, ο Γιάννης Γιαννακόπουλος και ο Ανδρέας Κατσούλης.

milosia manolis makaris 64

Όσο αφορά το καθαρά αγωνιστικό σκέλος της εκδήλωσης, πραγματικά παίχτηκε ένα όμορφο και αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ των ανδρών, με τους Κίτρινους να επικρατούν με γκολ στο μπάζερ μπίτερ 4-3 και να κατακτούν τον φετινό τίτλο.

Αγώνας Ανδρών

milosia manolis makaris 77

Διαιτητής Στέλιος Χατζόπουλος

milosia manolis makaris 17

Κόκκινοι: Χουζούρης, Κατζηλιέρης, Μουστάκης Σ., Λιόφαγος, Καλαβρός, Ψαρράς, Μουστάκης Δ., Κρασσάς, Βασιλάκης, Σαρλάνης, Βλασερός, Μανιός, Γρατσίας, Μαργαρίτης, Στυλιανός, Μουστάκης Β.

milosia manolis makaris 15

Κίτρινοι: Κατσούλης, Γιανακόπουλος, Ψαρράς Σ., Ψαρράς Β., Ζουγλής, Γρατσίας Μ., Χωριανόπουλος, Βασιλάκης Μ., Γρατσίας Κ., Φραγκούλης, Ψαρράς Σ., Χαλδεάκης, Καμπίτης, Ξηνταράς, Μουστάκης Δ., Μπουμπουρέσης, Βρούτσης

milosia manolis makaris 119 

Αγώνας παίδων

Πολλά ήταν τα παιδιά που συμμετείχαν και αρκετά που  παρακολούθησαν, αλλά δεν μπόρεσαν λόγω ηλικιακών διαφορών. Το σίγουρο είναι ότι οι διοργανωτές σχεδιάζουν από την επόμενη χρονιά να υπάρξει κάτι πιο οργανωμένο σε μορφή αναπτυξιακού τουρνουά. 

milosia manolis makaris 202

Διαιτητές: Ηλίας Χουζούρης, Μανώλης Καλαβρός

Μπαρτσελιώμα: Δέτσης, Μάκαρης, Βρούτσης Φ., Χουζούρης, Κακονικόλας, Ψαρράς Α., Ψαρρά Β., Μελλάς, Ευφραιμίδης, Ψαρράς Ι.

Επαγγελματίες: Ψαρράς Α., Προμπονάς, Τζιώτης, Λύρας, Μαργαρίτης, Βλασερός, Ψαρράς Θ., Δεμενέος, Καλαβρός Α., Χαρίλαος

milosia manolis makaris 195

Το ευχαριστώ της οικογένειας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, για 19η χρονιά, ο ΑΜΣ Φιλωτίου διοργάνωσε τον Φιλικό αγώνα ''Μανώλης Μάκαρης'', που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του αείμνηστου και πολυαγαπημένου υιού, αδελφού, πατέρα και θείου μας.

Όσα χρόνια και αν έχουν περάσει αυτή η μέρα πάντα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά για εμάς την οικογένεια του και όσους των γνώριζαν, καθώς εκτός από τις μνήμες που ξυπνάνε βλέπουμε παράλληλα μία τεράστια απήχηση, που κάθε χρόνο εκτός από τους παλαιότερους, συγκεντρώνει και νέους ανθρώπους και παιδιά που τιμούν τη μνήμη του Μανώλη μας.

milosia manolis makaris 188

Θέλουμε να εκφράσουμε μέσα από τις καρδιές μας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν, είτε αγωνιστικά, είτε με την παρουσία τους, όπως και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΜΣ Φιλωτίου, που για ακόμη μία χρονιά φρόντισε να διοργανώσει έναν τέλειο αγώνα προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια.

milosia manolis makaris 175

Συνδιοργανωτές ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, που εκπροσωπήθηκε στους αγώνες από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Νίκο Πολυκρέτη. Τον ευχαριστούμε για την στήριξη και την παρουσία του.

milosia manolis makaris 207

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς μας που στηρίζουν κάθε χρόνο τον αγώνα. Τους Αντώνη Βασαλάκη και Λεωνίδα Καλαβρό (SOULATSO CAFE) που με την σειρά τους συμβάλουν τα μέγιστα με τη δωρεά των t shirts κρατώντας έτσι ζωντανή τη μνήμη του παιδικού τους φίλου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην εταιρία Μαρίνος Συριανός SMK GROUP που χορηγεί κάθε χρόνο τα κύπελλα, τα διπλώματα και τα μετάλλια.

milosia manolis makaris 190

Ιδιαίτερη αναφορά επιθυμούμε να κάνουμε στην προσπάθεια που γίνεται από τον ΑΜΣ Φιλωτίου και τον Ηλία Χουζούρη στα τελευταία τουρνουά προκειμένου να συμμετάσχουν παιδιά μικρών ηλικιών, διοργανώνοντας μάλιστα έναν έξτρα αγώνα στο τέλος της ημέρας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία είναι λίγο, καθώς και εκείνος συμβάλει τα μέγιστα για να κρατηθεί ζωντανή η μνήμη του φίλου του.

milosia manolis makaris 69

Ένας από τους καλύτερους κυκλαδίτες διαιτητές, ο Στέλιος Χατζόπουλος μας έκανε την τιμή και φέτος να διευθύνει τον αγώνα και αν τιμήσει τη μνήμη του Μανώλη. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς.

milosia manolis makaris

Τέλος, θα ήταν παράληψη αν δεν ευχαριστούσαμε ιδιαίτερα τα μέλη της διοίκησης του ΑΜΣ Φιλωτίου, Ευγενία Τσάφου, Δέσποινα Ραφιού και Δημήτρη Καλκάνη που αφιέρωσαν πολύ από τον ελεύθερο τους χρόνο για την διοργάνωση του αγώνα και ήταν οι άνθρωποι που ήρθαν πρώτοι και έφυγαν τελευταίοι από το γήπεδο ''Γ. Γρατσίας''.

milosia manolis makaris 5

Ραντεβού τον Αύγουστο του 2025, στο επετειακό 20ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου ''Μανώλης Μάκαρης''.

Φωτογραφίες

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Βίντεο από τις απονομές 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares