Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 22:09

Ο Ανδρέας Καρακατσάνης στο τιμόνι του Πανναξιακού ΑΟΚ Κύριο

Στο πρόσωπο του Ανδρέα Καρακατσάνη εμπιστεύτηκε η νέα διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΚ την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη φετινή συμμετοχή της στη National League 2.

Με την πρώτη του επαφή στο νησί της Νάξου το περσινό καλοκαίρι, ο Ανδρέας Καρακατσάνης «έδεσε» στο απόλυτο με την ομάδα του Πανναξιακού με τις δύο πλευρές να βρίσκουν ταύτιση απόψεων σε όλα.

Η καλή «χημεία» επιβεβαιώθηκε και φέτος, όπου η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να του δώσει τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας και παράλληλα την ευκαιρία να αναλάβει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον ρόλο του πρώτου προπονητή.

Η εμπειρία του Ανδρέα Καρακατσάνη είναι μεγάλη, καθώς την τελευταία δεκαετία έχει εργαστεί ως βοηθός σε αρκετές ομάδες ανώτερων κατηγοριών.

Η ανακοίνωση και οι πρώτες του δηλώσεις: 

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Ανδρέα Καρακατσάνη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ανδρικής μας ομάδας.

Ο Ανδρέας Καρακατσάνης είναι ένας νέος, φιλόδοξος προπονητής με μεγάλη εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες και γνώσεις σε υψηλό επίπεδο, όπου εργάζεται σταθερά την τελευταία δεκαετία.

Η συνεργασία μας ξεκίνησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όπου ήρθε στην ομάδα μας ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας και προπονητής στην ακαδημία μας. Η συνεργασία μας κυμάνθηκε σε άριστο επίπεδο, ενώ η συμβολή του στην πορεία της ομάδας ήταν καταλυτική.

Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητής σε: Τυφώνα (Α' ΕΣΚΑ), Προμηθέα Χαλανδρίου (Γ' & Β' Εθνική), Ένωση Ιλίου (Γ' & Β΄Εθνική) και ΦΕΑ (Γ', Β' και Α2 Εθνική). Σε όλες αυτές της ομάδες παράλληλα με την πρώτη ομάδα διατέλεσε και προπονητής στις ακαδημίες τους.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της ομάδα μας, ο Ανδρέας Καρακατσάνης, είπε:

«Χαίρομαι πολύ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι του συλλόγου και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την δουλειά ώστε να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες, τις δικές μας, της διοίκησης, αλλά και του κόσμου τής Νάξου.
Εύχομαι να έχουμε μια συναρπαστική χρόνια και πάνω απ' όλα να έχουμε υγεία».

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού ευχόμαστε στον Ανδρέα Καρακατσάνη καλή επιτυχία στο έργο του.

 

✔Ο Πανναξιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Ανδρέα Καρακατσάνη, ο οποίος αναλαμβάνει...

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ. στις Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares