Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 10:41

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Μιχάλη Κατρίνη στη Νάξο [pics]

Επίσκεψη στο νησί της Νάξου πραγματοποίησε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης.

Δείτε το δελτίο τύπου και φωτογραφίες από την επίσκεψη

Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, τυροκομείο Πιτταρά, Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου, ανοικτή συζήτηση με πολίτες στη Χώρα.
Μιλήσαμε για τον πρωτογενή τομέα, τις αναξιοποίητες δυνατότητες γεωργών και κτηνοτρόφων, την μείωση της παραγωγής λόγω και της λειψυδρίας στο νησί, με το φράγμα Τσικαλαριού να παραμένει ανεκπλήρωτη υπόσχεση για δύο, σχεδόν, δεκαετίες.
Συζητήσαμε τον άδικο αποκλεισμό των εμπόρων και επιχειρήσεων, ακόμα και βιώσιμων σχημάτων μεταποιητικού χαρακτήρα (ΕΑΣ Νάξου, τυροκομεία κ.α.) από τα χαμηλότοκα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης, με τα 17,4 δις χαμηλότοκων δανείων (1+1%) να καταλήγουν σε λιγότερες από 400 μεγάλες επιχειρήσεις, σε σύνολο 400.000 ελληνικών επιχειρήσεων.
Συμφωνήσαμε για την ανάγκη ποιοτικών και καθολικών υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους των νησιών, τη στελέχωση των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας με γιατρούς, την προτεραιοποίηση της δημόσιας υγείας στις πολιτικές της εκάστοτε κυβέρνησης.
Συναντηθήκαμε με τους νησιώτες που υφίστανται τις συνέπειες μιας ανεξέλεγκτης ακριβειας και αισχροκέρδειας σε είδη πρώτης ανάγκης, καύσιμα και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, με την κυβέρνηση να έχει ουσιαστικά παραιτηθεί από το ρυθμιστικο και ελεγκτικό της ρόλο στην αγορά.
Το χειρότερο είναι, όμως, ότι αντιμετωπίζει με κυνισμό και περιφρόνηση τους νησιώτες.
Για αυτό σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, χρειάζεται μια μεγάλη παράταξη που μπορεί να κερδίσει τις εκλογές και να ασκήσει μια άλλη προοδευτική πολιτική.

 

 

Δημοσιεύτηκε από Aegean Media Production στις Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

 

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares