Κυριακή, 04 Αυγούστου 2024 11:28

Στοίχημα: Σούπερ combo στο 2.10 στην Αυστρία

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (04/08), καθώς περιλαμβάνει αγώνες από δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης και της Αμερικής.

Όλα τα παιχνίδια καθημερινά προσφέρονται στην interwetten gr με ανταγωνιστικές αποδόσεις. Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας έρχεται από την ανώτερη κατηγορία της Αυστρίας και την αναμέτρηση Ραπίντ Βιέννης - Στουρμ Γκρατς.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ραπίντ Βιέννης, που συνέτριψε εντός έδρας με 6-1 τη Βίσλα Κρακοβίας, στη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Είχε επικρατήσει με 2-1 και στον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες στην Πολωνία, ενώ για τους “64” του Κυπέλλου Αυστρίας κέρδισε εύκολα με 2-0, εκτός έδρας, την αδύναμη Νεουσιέντλ και πέρασε στον επόμενο γύρο. Στα πέντε τελευταία εντός έδρας επίσημα παιχνίδια της έχει δυο νίκες, μια ισοπαλία, 1-1 με την Κλάγκενφουρτ και δύο ήττες. Είναι άκρως παραγωγική, έχοντας πετύχει δέκα τέρματα, στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες της. Στους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους, όμως, δέχτηκε γκολ.

Μετά την περσινή κατάκτηση του νταμπλ στην Αυστρία, δεν έπεισε κόντρα στην Κρεμς η Στουρμ Γκρατς και προκρίθηκε δύσκολα στους “32” του Κυπέλλου, κερδίζοντας εκτός έδρας με 4-2 στην παράταση (κ.δ. 2-2). Μέτρια η εικόνα της και στα πιο πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας, καθώς σε ουδέτερες έδρες, ηττήθηκε με 2-0 από την Πόρτο, αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τη Μονακό και κέρδισε με 1-0 τη Μίντιλαντ. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία επίσημα εκτός έδρας, έχοντας μια νίκη, με 3-1 επί της Ραπίντ Βιέννης και τρεις ισοπαλίες. Έχει σκοράρει σε όλα τα προαναφερθέντα παιχνίδια. Σε κανένα εξ αυτών δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Ξεκίνησε με φόρα τη σεζόν η Ραπίντ Βιέννης, έρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, ενώ θα παίξει φουλ επίθεση, έχοντας ένα επιπλέον κίνητρο, καθώς ηττήθηκε στον περσινό τελικό του Κυπέλλου από τη Στουρμ Γκρατς. Η τελευταία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με τις εμφανίσεις της, όμως σκοράρει με ευκολία, μακριά από την έδρα της. Θα κρατήσουμε το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Κυριακής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares