Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 11:51

Στοίχημα: Πρεμιέρα με γκολ στην Αυστρία

Το τριήμερο με τα προκριματικά ολοκληρώθηκε, οι ελληνικές ομάδες πήραν όλες την πρόκριση, και σήμερα, Παρασκευή (02/08), στρέφουμε την προσοχή μας στα πρωταθλήματα, με το κουπόνι να γεμίζει σιγά - σιγά, από τη στιγμή που μπήκαμε στον Αύγουστο.

Η δυνατή πρόταση της ημέρας έρχεται από την Μπουντεσλίγκα της Αυστρίας, στην οποία μπορείτε να ποντάρετε από το betsson app μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, και πιο συγκεκριμένα από την αναμέτρηση Γκράτσερ - Σάλτσμπουργκ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής

Ενθουσιασμός επικρατεί στην Γκράτσερ που επιστρέφει στη “μεγάλη” κατηγορία μετά από 17 χρόνια και στην πρεμιέρα υποδέχεται τη Σάλτσμπουργκ, η οποία μετά την απώλεια του τίτλου πέρσι, κάνει νέο ξεκίνημα με καινούργιο προπονητή στον πάγκο.

Οι γηπεδούχοι δείχνουν ικανοί να βάλουν δύσκολα στους “ταύρους” που ενδεχομένως να χρειαστούν χρόνο προσαρμογής μετά από την αλλαγή στη τεχνική ηγεσία. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα και επιλέγουμε το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5 σε απόδοση 2.08.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares