Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 10:34

Στοίχημα: Εκτός έδρας για την πρόκριση ΑΕΚ και ΠΑΟ

Με προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ θα ασχοληθούμε σήμερα, Πέμπτη (01/08) και πιο συγκεκριμένα με τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δοκιμάζονται εκτός έδρας, απέναντι σε Ίντερ Εσκάλδες για το Κόνφερενς Λιγκ και Μπότεφ Πλόβντιβ για το Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα. Πάμε να δούμε τι προκύπτει.

Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι, το Ίντερ Εσκάλδες - ΑΕΚ (19:30). Η Ένωση μπήκε δυνατά στο πρώτο ματς, προηγήθηκε με 4-0, αλλά στη συνέχεια χαλάρωσε και το πλήρωσε. Η ομάδα από την Ανδόρα μείωσε σε 4-3 και παρέμεινε στο κόλπο της πρόκρισης. Το σύνολο του Αλμέιδα, βέβαια, κρατά την τύχη στα χέρια του, διαθέτει περισσότερη ποιότητα και αν παρουσιαστεί σοβαρό σήμερα θα κάνει το… αυτονόητο. Περιμένουμε από την ΑΕΚ να μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, επιλογή θα αποτελέσει το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μπότεφ Πλόβντιβ - Παναθηναϊκός (21:00). Οι Πράσινοι έχουν υπέρ τους το 2-1 με το οποίο επικράτησαν την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ. Έδειξαν ότι είναι ανώτεροι από την ομάδα από τη Βουλγαρία, ωστόσο πλήρωσαν ορισμένες αμυντικές αδυναμίες. Η Μπότεφ απόψε έχει το πλεονέκτημα της έδρας, μπορεί να απειλήσει, περιμένουμε έναν αγώνα με αρκετά τέρματα και επιλογή θα αποτελέσει το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5 σε απόδοση 2.12.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στοίχημα: “Καθαρίζει” την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares