Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 10:27

Στοίχημα: “Καθαρίζει” την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι Μπόρατς Μπάνια Λούκα - ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης (31/07), ενώ προκύπτουν κι άλλες αξιόλογες επιλογές τόσο από το ποδοσφαιρικό, όσο και από το μπασκετικό κουπόνι!

Πρόκειται για αγώνα ρεβάνς, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ να έχει επικρατήσει με 3-2 στο πρώτο ματς, στην Τούμπα. Δύο φορές προηγήθηκε στο σκορ η ομάδα του Λουτσέσκου, 1-0 στο 17’, 2-1 στο 39’, αμφότερες με τον Κουλιεράκη, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ένας άλλος κεντρικός αμυντικός, ο Τρουστ-Εκόνγκ, στο 51’.

Ήταν ένας αγώνας, στον οποίο φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει καλύτερο σύνολο, αλλά πλήρωσε την ανετοιμότητά του, εμφανίζοντας αμυντικές αδυναμίες. Έκανε, ωστόσο, το πρώτο βήμα και στόχος του σήμερα είναι να “καθαρίσει” την πρόκριση.

Η Μπάνια Λούκα θα πάρει ώθηση απ' το κοινό της, όμως είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει και η ελληνική ομάδα μπορεί να την “πληγώσει’. Περιμένουμε από τον “δικέφαλο” να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά, επιλέγουμε το διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 2.10

Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ με 2+ γκολ διαφορά. Αν επικρατήσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται.

Δείτε στο Betarades.gr όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares