Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 12:45

Στοίχημα: Σκορ και θέαμα στο Βορρά

Το τριήμερο για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ξεκινά σήμερα, Τρίτη (30/07), και η αναμέτρηση η οποία έχουμε ξεχωρίσει είναι αυτή ανάμεσα στην Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε και τη Μάλμε από τη Σουηδία.

Πρόκειται για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τον β’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Σουηδούς να έχουν επικρατήσει στο πρώτο ματς, στην έδρα τους, με 4-1. Από το συγκεκριμένο ζευγάρι, μάλιστα, θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα που θα προκριθεί στον επόμενο γύρο, θα τεθεί αντιμέτωπη με το νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Οι δυο ηττημένοι θα παίξουν μεταξύ τους για τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση και το προγνωστικό του αγώνα, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε τις αξιολογήσεις από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, προκειμένου να στοιχηματίσετε με ασφάλεια και αξιοπιστία στο διαδίκτυο.

H Κλάκσβικ ταξίδεψε με όνειρα και στόχους στη Σουηδία, αλλά το 4-1 με το οποίο ηττήθηκε, της αφήνει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Απογοητευτική η εμφάνισή της, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όταν έχανε με 3-0. Στο δεύτερο μέρος, μείωσε προσωρινά σε 3-1, αλλά στα τελευταία λεπτά δέχθηκε και τέταρτο τέρμα, γεγονός που καθιστα το έργο της σήμερα εξαιρετικά δύσκολο. Ξεκίνησε τη φετινή ευρωπαϊκή της πορεία από τον πρώτο προκριματικό, όπου και απέκλεισε τη Ντιφερντάνζ (2-0 εντός, 0-0 εκτός).

Η Μάλμε, από την πλευρά της, ταξίδεψε στα Νησιά Φερόε έχοντας στις “αποσκευές” της ένα σκορ που δείχνει απίθανο να ανατραπεί, αν παρουσιαστεί στοιχειωδώς σοβαρή. Το Σάββατο (27/07), είχε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Σουηδίας και ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από τη Σίριους. Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, καθώς η Μάλμε ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, απείλησε περισσότερο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο, δεχόμενη γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, θα στραφούμε στις αγορές των γκολ. Μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα, ο σημερινός μοιάζει με τυπική διαδικασία, τουλάχιστον ως προς την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση. Η Κλάκσβικ, ωστόσο, δεν έχει να χάσει τίποτα, θα επιδιώξει να χαρεί το παιχνίδι. Περιμένουμε μία αναμέτρηση με καλό ρυθμό και αρκετά τέρματα, επιλογή μας θα αποτελέσει το Goal / Goal και Over 2.5, σε απόδοση 2.05.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares