Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 19:49

Επιστρέφει στον ΑΟ Πύργου ο Στάθης Λούκας

Μετά από μιάμησι σεζόν στη Θύελλα Καμαρίου ο Στάθης Λούκας παίρνει τον δρόμο της επιστροφής στον ΑΟ Πύργου, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Στάθης Λούκας είχε μετακομίσει στο Καμάρι τον Ιανουάριο του 2022 και πλέον αποχωρεί από την ομάδα της Σαντορίνης έχοντας κατακτήσει το νταμπλ της φετινής σεζόν.

Σίγουρα, μεγάλο ρόλο στην απόφαση του έχει παίξει η κουμπαριά του με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Πύργου, Ένι Ταχιράι, αλλά και η παρουσία του Αλέξανδρου Κωνσταντόπουλου στον πάγκο της ομάδας, καθώς υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπο του, αφού είναι ο άνθρωπος που είχε συμβάλει τα μέγιστα πριν 10 χρόνια σαν προπονητής τότε του Πανθηραϊκού, ώστε να έρθει ο ίδιος στη Σαντορίνη.

Μάλιστα, Λούκας και Ταχιράι αναμένεται να δυναμώσουν ιδιαίτερα τη μεσαία γραμμή των ''Πυριανών'', που πλέον θα έχουν στη συγκεκριμένη θέση δύο από τους ποιοτικότερους παίκτες των Κυκλάδων.

Από εκεί και πέρα στον ΑΟ Πύργου συνεχίζονται οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα, όπου αναμένονται αρκετές ανανεώσεις, όμως παράλληλα εξετάζονται και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί για μεταγραφή.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares