Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 11:10

Ανεβαίνει επίπεδο με τον Ένι Ταχιράι ο ΑΟ Πύργου

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΑΟ Πύργου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο πρώην αρχηγό του Ηλυσιακού, αμυντικό μέσο, Ένι Ταχιράι.

Ο 34χρονος αμυντικός μέσος αποτελούσε έναν από τους κύριους στόχους της διοίκησης, με την οποία αφού συζήτησαν σε εξαιρετικό κλίμα, στη συνέχεια έδωσαν τα χέρια προκειμένου να χαράξουν κοινή πορεία.

Ο Ταχιράι είναι ένας ποδοσφαιριστής με κυρίαρχο ρόλο στην μεσαία γραμμή, όπου προσφέρει τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Πέρυσι σημείωσε 28 συμμετοχές ως αρχηγός και ηγέτης του Ηλυσιακού στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, του Άρη Πετρούπολης, του Παλαιού Φαλήρου και του Χαραυγιακού.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου: 

Ο Αθλητικός Όμιλος Πύργου Σαντορίνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ένι Ταχιράι.

Ο Ένι Ταχιράι έρχεται στην ομάδα μας από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπου πέρυσι αγωνίστηκε ως αρχηγός με τη φανέλα του Ηλυσιακού, όπου είχε ηγετικό ρόλο, καταγράφοντας 28 συμμετοχές.

Στην καριέρα του μετράει πολλούς τίτλους και διακρίσεις, καθώς αγωνιζόταν πάντα σε ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους, έχοντας κυριαρχικό ρόλο στον χώρο της μεσαίας γραμμής όπου είναι η φυσική θέση που αγωνίζεται.

Ο Ταχιράι είναι 34 ετών και διακρίνεται για την αποτελεσματικότητα του στο αμυντικό και στο επιθετικό παιχνίδι,  αλλά και τη δυνατότητα που διαθέτει στο να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις, αποτελώντας μία σημαντική μονάδα.

Εκτός τον Ηλυσιακό, όπου αγωνίστηκε τα τρία τελευταία χρόνια, στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, του Άρη Πετρούπολης, του Παλαιού Φαλήρου και του Χαραυγιακού.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Πύργου καλωσορίζουν τον Ένι Ταχιράι στην ομάδα και τη Σαντορίνη και του εύχονται καλή αγωνιστική χρονιά.

 

 

⚽️✔Ο Αθλητικός Όμιλος Πύργου Σαντορίνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ένι Ταχιράι. ▶Ο Ένι...

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares