Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 00:38

Συγχαρητήρια στις Μικτές από ΠΑΣ Νάξου, Παμμηλιακού και Ολυμπιακό Σαντορίνης

Κοντά στην προσπάθεια των Μικτών Ομάδων βρίσκονται οι σύλλογοι των Κυκλάδων, που συγχαίρουν με ανακοινώσεις τους την προσπάθεια που γίνεται, αλλα και την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου από την Κ14.

Παμμηλιακός, ΠΑΣ Νάξου και η ακαδημία του ΑΟ Πύργου, εξέδωσαν συγχαρητήριες ανακοινώσεις:

Παμμηλιακός

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στους αθλητές των Μικτών Ομάδων Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων και τον ενωσιακό προπονητή Βαγγέλη Γατσέλο για την παρουσία τους στους αγώνες της 1ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Ειδικά, συγχαίρουμε την ομάδα Κ14 που μας έκανε περήφανους, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου και θα συνεχίσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα συμμετέχοντας στη φάση των ''16''.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Ειρηναίο Φρέρη και όλους όσους συμμετέχουν στα επιτελεία των Μικτών Ομάδων για την εικόνα που παρουσίασαν εντός και εκτός γηπέδων, ανεβάζοντας το επίπεδο της διοργάνωσης.

Εμείς, ως Παμμηλιακός δηλώνουμε τη στήριξη και την αρωγή μας στον θεσμό των Μικτών, που αποτελεί τον γνήσιο εκπρόσωπο του Κυκλαδίτικου Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου. 

ΠΑΣ Νάξου

Για ακόμη μία χρονιά οι Μικτές μας ομάδες μας κάνουν υπερήφανους σαν Κυκλαδίτες.

Η διοίκηση και οι προπονητές του ΠΑΣ Νάξου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές της Μικτής Ομάδας Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων και τον προπονητή τους Βαγγέλη Γατσέλο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου και την πρόκριση στην φάση των ''16'' του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Επίσης συγχαίρουμε τους αθλητές της Κ16 για την αγωνιστικότητα και την προσπάθεια που κατέβαλλαν στους αγώνες της φάσης των ομίλων.

Τέλος, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Ειρηναίο Φρέρη και το επιτελείο των Μικτών Ομάδων για το υψηλό επίπεδο οργάνωσης που παρείχαν στους αθλητές που συμμετείχανε στις αποστολές.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες που ακολουθούν και είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά και ο προπονητής τους θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτάσουν τις Κυκλάδες ψηλά.

Είμαστε στο πλάι σας... 

Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακου Σαντορίνης (ΑΟ Πύργου)

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Διευθυντής και οι προπονητές της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης (ΑΟ Πύργου) εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στις Μικτές Ομάδες Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων για την παρουσία τους στους αγώνες της 1ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου από την ομάδα Κ14 που διατηρεί τις Κυκλάδες στην κορυφή του Νησιώτικου ποδοσφαίρου επιβεβαιώνει την μεθοδική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του νομού μας. Τουε ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τέλος, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή, Βαγγέλη Γατσέλο και την διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων για τον τρόπο λειτουργίας και την φιλοσοφία που έχουν κατορθώσει να εδραιώσουν στα επίλεκτα τμήματα της ένωσης μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι Κυκλαδίτικες ομάδες θα συνεχίσουν να μας κάνουν όλους υπερήφανους.    

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares