Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012 20:07

Προετοιμασία με ''4'' νέες μεταγραφές η Θύελλα

proetimasia 2011

Αύριο Δευτέρα, ξεκινάει η προετοιμασία της Θύελλας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Το παρόν στη 1η της ομάδας αναμένετε να δώσουν και τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

syros RAOYZAIOS arxikaΣτις 5 το απόγευμα της Δευτέρας, στο γήπεδο του Καμαρίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Α.Σ. Θύελλας, υπό τις οδηγίες του προπονητή της κ. Αντώνη Καντζελή. Ο προπονητής της Θύελλας εκτός από τους παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, αναμένετε να έχει στην διάθεση του και τα νέα καλοκαιρινά αποκτήματα.

Τα μεταγραφικά αποκτήματα…

Εκτός από την μεταγραφή του Μάρκου Φύτρου η Θύελλα προχώρησε και σε άλλες τρεις μεταγραφές αποκτώντας τον: Αριστερό μπακ χαφ Λαφαζανίδης Παναγιώτης από τους Αμπελόκηπους Δράμας, τον 33χρονο τερματοφύλακα Αντώνη Κασιμάτη από τον Πύργο, ο οποίος επέστρεψε στην Θύελλα, μετά από ένα χρόνο απουσίας και τον 24χρονο αμυντικό Νίκο Δαμίγο επίσης από τον Πύργο.

Πρέπει να αναφέρουμε για άλλη μια φορά, την σπουδαία δουλειά που κάνουν στον σύλλογο, τόσο ο πρόεδρος κ. Στέφανος Γεροντάκης όσο και ο γενικός αρχηγός κ. Μάρκος Δαμασκηνός. Πρόκειται για δύο αξιολογότατους παράγοντες, που με αθόρυβη δουλειά και μεγάλο μεράκι, κρατούν ζωντανό το σωματείο της Σαντορίνης και του δίνουν ώθηση για να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο.

proetimasia 2011 1

Δηλώσεις παικτών και προέδρου…

Οι παίχτες της Θύελλας θα ήθελαν να "ευχαριστήσουν" το Δ.Σ. της θύελλας και ιδιαίτερα τον προπονητή τους Κατζελη Αντώνη τον πρόεδρο τους Γεροντάκη Στέφανο και γ. αρχηγό Δαμασκηνό Μάρκο για τον πολύτιμο χρόνο που έχουν αφιερώσει και για όλα όσα μας έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια που είμαστε μαζί και φυσικά ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να παραμείνουν στις θέσεις τους.  

Ο πρόεδρος κ. Γεροντάκης μας είπε: «Ο πρώτος μας στόχος είναι να πάμε στα μπαράζ και μετά ότι έρθει καλοδεχούμενο.... φέτος η ομάδα μας έχει ψηλότερους στόχους από τις προηγούμενες χρονιές. Ευχόμαστε σε όλους ένα καλό πρωτάθλημα και ελπίζουμε να σας χαρίσουμε μια όμορφη αγωνιστική περίοδο».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares