Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022 11:44

Το αναστάσιμο πρωτάθλημα των Γκότση, Αντιφάκου στην Φινλανδία

IMG bd96543313d9ad092869d57b80ad05b6 V

Πάνω στη χώνεψη του Πασχαλιάτικου τραπεζιού, ο 7ος τελικός του πρωταθλήματος Φινλανδίας μας κρατούσε από την αρχή σε εγρήγορση.

Μετά το κύπελλο, ο Γκότσης με τον Αντιφάκο ήταν έτοιμοι για άλλη μία υπέρβαση. Έφτασαν την Polkky Kuusamo στα τελικά με το φαβορί Kangasala και το πήγαν στο 3-1 (στις 4 νίκες ο πρωταθλητής).

Εκεί που όλα έδειχναν θρίαμβο, ένας σουρεαλιστικός τραυματισμός της πρώτης πασαδόρου Jalissa Trotter (πάνω στους πανηγυρισμούς με συμπαίκτριά της) έριξε δυσανάλογο βάρος στην πλάτη της Venla Huurne και έγειρε την τύχη του τελικού προς την Kangasala. Τα επόμενα 2 παιχνίδια επιβεβαίωσαν αυτή την πρόβλεψη και έτσι οι τελικοί έφτασαν στο οριακό 3-3.

Παρά την ιδιαιτερότητα της ημέρας, ήταν αδύνατον να μην έχουμε το βλέμμα μας στο τελευταίο παιχνίδι. Μπορούσαν να εξαντληθούν οι όποιες πιθανότητες υπέρβασης ή ήταν ανέφικτό; Τελικά, πριν λίγες ώρες, στον ανέσπερο Φινλανδικό βορά, ο Σωτήρης Γκότσης με βοηθό τον Αργύρη Αντιφάκο στέφθηκαν πρωταθλητές νικώντας με 3-1. Η θετική αίσθηση από την γνωριμία μαζί τους θα με κάνει να παρακολουθώ πάντα την πορεία τους και να καταγράφω τις επιτυχίες τους, όπως και τώρα.

Για τη σημειολογία, ο Γκότσης γίνεται πλέον, ο πρώτος Έλληνας προπονητής γυναικείου βόλλευ που κατακτά νταμπλ με ξένη ομάδα. Για όλα τα παραπάνω δεν θα γίνει κάποιος ντόρος, ούτε θα δείτε την είδηση σε κάποιο εξώφυλλο. Στον ποδοσφαιροκεντρικό μας αθλητισμό αυτές οι ειδήσεις είναι αντιεμπορικές και αφορούν τον μικρόκοσμο του κάθε αθλήματος. Η ιστορία γράφεται όμως γι’ αυτούς που διαβάζουν και τα μικρά γράμματα.

Ανήμερα της Ανάστασης έγινε ένα μικρό, αθλητικό θαύμα. Συγχαρητήρια και στους 2. Στις αφίξεις δεν θα τους περιμένουν φώτα παρά μόνο 2,3 φίλοι. Η ματαιότητα της a la carte δόξας στον Ελληνικό αθλητισμό έχει εμπεδωθεί από καιρό.

IMG bd96543313d9ad092869d57b80ad05b6 V

Γιώργος Νομικός Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Μαγνητική

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares