Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012 20:59

Ο ετήσιος χορός της Θύελλας (vds)

xoros-8yellas-2012

Το Δ.Σ. Θύελλας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα το Σάββατο 03-03-2012 στο Resteurant Lolos με μεγάλη επιτυχία.

Ήμαστε στην ευχάριστη θέση να θέλουμε να ευχαριστήσουμε άτομα που για ακόμη μια φορά μας τίμησαν με την παρουσία τους. Πρώτα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον κ Δήμαρχο Νικόλαο Ζωρζο που από την αρχή της πορείας της ομάδας μας ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που μας βοήθησαν και μας στήριξε. Τον William Hill Sports κ Σιγάλα Ευάγγελο που πάντα είναι δίπλα μας, τον Καραμολεγκο Γιώργο (Λολο) που πάντα πρόθυμος προσφέρει το μαγαζί του, τον κ Γκινοσατη Δημήτρη που πάντα είναι παρόν, τους μάγειρες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους: Μπεκρή Θανάση και Μοραγλη Κώστα, τους μεγάλους μας χορηγούς ΕΚΟ Καμάρι και Θηραϊκή Εξπρές,  τους παράγοντες της Λάβας Εμπορείου και τις οικογένειες των παιχτών μας που πάντα μας τιμούν με την παρουσία τους και φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε την παρουσία του κκ Σιγάλα Γιάννη και Γιώργο Χωριανόπουλου Προέδρου και Γ. Γραμματέα αντίστοιχα της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων που λογω του συνεδρίου που είχαν στην Σαντορίνη με τα σωματεία μας είχαμε την μεγάλη τιμή να τους έχουμε κοντά μας.

Η βραδιά επιφύλαξε πολλές εκπλήξεις. Μια από αυτές ήταν τα γενέθλια του μικρού μας Βλαβιανού Κωνσταντίνου. Το μεγάλο δώρο της βραδιάς (μηχανάκι) το κέρδισε ο τερματοφύλακας μας Μηνδρινος Τάσος που αν και κοιμόταν εκείνη την στιγμή λογω των αυριανών του υποχρεώσεων κανείς δεν άντεχε να μην τον πάρει τηλέφωνο και να του το ανακοινώσει.

 

Επίσης θα θέλαμε να πούμε ότι το Δ.Σ. πραγματοποίησε την Κυριακή 04-03-12 στις 7:00 το απόγευμα γεύμα στο εστιατόριο νυχτέρι του Ζαχαρακη Βασίλη, που τον ευχαριστούμε πολύ, με τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές για ενημέρωση και γνωριμία με τους νέους τους προπονητές κ. Δαμασκηνο Μάρκο και Λυγνό Λουκά.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares