Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 19:29

Η VERONIS JAKOBSEN στηρίζει τον ΠΑΣ Νάξου

Ακόμα μία σημαντική εταιρία θα είναι στο πλάι του ΠΑΣ Νάξου τη φετινή περίοδο. Πρόκειται για την VERONIS JAKOBSEN που δραστηριοποιείται πάνω στην ανάπτυξη και κατασκευή κατοικιών.

Ο σύλλογος της Νάξου εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί την εταιρία: 

Ο Πρόεδρος και η διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου, ευχαριστούμε βαθύτατα τους Γιώργο Βερώνη και Gitte Jakobsen και την εταιρεία τους Veronis Jakobsen για την ανανέωση της συνεργασίας τους με το σωματείο μας για άλλη μια χρονιά και την στήριξη τους έως τώρα.

Είναι τιμή μας να έχουμε στο πλευρό μας σπουδαίους ανθρώπους με όραμα στον χώρο του αθλητισμού! Ο τίτλος του gold sponsor είναι το λιγότερο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και την εκτίμηση μας!

Η VERONIS JAKOBSEN είναι μια εταιρεία ανάπτυξης και κατασκευής, με έδρα της το υπέροχο νησί της Νάξου. Με αρχές τους τέσσερις βασικούς παράγοντες στην επιλογή ακινήτου, την τοποθεσία, την ποιότητα, το στυλ και την τιμή, βοηθάει τους πελάτες της , από όλο τον κόσμο, να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους στην επιλογή κατοικίας.

Η VERONIS JAKOBSEN φημίζεται για τα υψηλής ποιότητας έργα κατασκευής και ανάπτυξης κατοικιών. Με εμπειρία, σε βάθος χρόνων, στον κλάδο της κατασκευής κτηρίων και ακινήτων, οι πρωτοπόροι, George Veronis και Gitte Jakobsen έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους δημιουργώντας την μια υπέροχη εμπειρία μετά την άλλη για τους πελάτες τους, σχεδιάζοντας όμορφα και λειτουργικά σπίτια.

Ενώ το πάθος τους στην κατασκευή ακινήτων, με μεράκι, βελτιώνεται συνεχώς,με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τους ανθρώπους που τους εμπιστεύονται!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Βερώνη και την κυρία Jakobsen. Υποσχόμαστε ότι θα μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών και άξιων ανθρώπων που θα κοσμούν την κοινωνία του νησιού μας.

Σήμερα αθλητές... αύριο καλύτεροι άνθρωποι! 

Για το Δ.Σ του ΠΑΣ Νάξου, το γραφείο τύπου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares