Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 14:31

Μετά από 37 χρόνια για πρώτη φορά εκτός Κρήτης ο ΑΟ Δαμάστας, στάζουν μέλι για τον Πανναξιακό

Η πρώτη εκτός έδρας αποστολή στην 37χρονη ιστορία του ήταν αυτή στη Νάξο για το φιλικό με τον Πανναξιακό για τον ΑΟ Δαμάστας, με το σωματείο του Ηρακλείου να στάζει μέλι για τους Ναξιώτες, καθώς με ανακοίνωση τους εξυμνούν την φιλοξενία τους και αποκαλώντας τον Πανναξιακό, ''αδελφό σωματείο''.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΟ ΔΑΜΑΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Ο ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης, το Δ.Σ. και το ποδοσφαιρικό τμήμα οφείλουν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της ομάδας μας κατά την διήμερη παρουσία της στην Νάξο για το φιλικό παιχνίδι με τον Πανναξιακό.

Η πρώτη αποστολή εκτός Κρήτης στην 37χρονη ιστορία του ΑΟ Δαμάστας κύλησε εξαιρετικά κι αυτό χάρη στην άψογη μέριμνα του Διοικητικού Συμβουλίου και των ανθρώπων του Πανναξιακού που φρόντισαν από την πρώτη στιγμή η ομάδα μας να νιώσει ότι βρίσκεται σαν στο σπίτι της.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την φιλοξενία και τις υπηρεσίες το ξενοδοχείο «Naxos Palace» και όλο το προσωπικό.

Ο ΑΟ Δαμάστας νιώθει ότι απέκτησε ένα αδελφό σωματείο, όπως θεωρούμε πλέον τον Πανναξιακό και ευχόμαστε στο μέλλον να μας δοθεί η δυνατότητα να ανταποδώσουμε την φιλοξενία στον τόπο μας.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares