Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 16:31

Έξι γραμμές, πολλές αλήθειες

Μια απρόσμενη έκπληξη σε έναν απρόσμενο χώρο. Μία βιταμίνη ελπίδας μέσα στην αφασία της αθλητικής μιζέριας. Ναι, υπάρχουν και τέτοια μυαλά.

Μου το έστειλε φίλος στη διάρκεια της παραμονής του στη Μήλο πριν 2 μήνες. Οι κεραίες του έπιασαν το ηλεκτρομαγνητικό κύμα αυτού του πανό, το «τσίμπησε» και το μοιράστηκε. Χρειάστηκα 7 παραγράφους και 2 ώρες για να γράψω ένα άρθρο γι αυτό το θέμα. Εδώ αρκούσαν 2 έξυπνα λόγια για να προϊδεάσουν στη φιλοσοφία των ακαδημιών κάθε γονιό που ετοιμαζόταν να γράψει το παιδί του.

Μετά από αυτό, δε χρειάζεται καμία ομιλία του εφόρου ακαδημιών προς τους γονείς, καμία υπόδειξη, καμία νουθεσία. Όλα λυμένα μέσα σε αυτές τις 6 γραμμές. Δεν ξέρω ποιος είχε την έμπνευση, το σίγουρο είναι ότι η πρωτοτυπία και η φαντασία δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν. Από αυτές τις μικρές λεπτομέρειες αλλάζει ο κόσμος.

Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους των ακαδημιών της Μήλου και ευχαριστίες στο συνοδοιπόρο Δημήτρη Σαμιωτάκη για την αποστολή της φωτογραφίας.

Γιώργος Νομικός

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Μαγνητική

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares