Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 15:39

Τρίτη θέση για τον ΑΟ Πάρου στο Final 4 της Κ16

Την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα του ΑΟ Πάρου στο Final 4 του Πρωταθλήματος Κ16 της Hausbrandt καθώς επικράτησε με σκορ 3-0 επί του Πανθηραϊκού.

Η αρχή του αγώνα ήταν μοιρασμένη και για τις δύο ομάδες, και με δυνατές μονομαχίες στο κέντρο για την διεκδίκηση της μπάλας.

Η ομάδα του Α.Ο. Πάρου κατάφερε να προηγηθεί στο 20 λεπτό με τον Μπέτσα να βρίσκει τον Μαραγκουδάκη μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο οποίος στη συνέχεια έκανε μια κάθετη πάσα στον Αλιφιέρη στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Πανθηραϊκού.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς να γίνει κάποια σημαντική ευκαιρία στα πρώτα 15 λεπτά, όσο όμως περνούσε ο χρόνος η ομάδα της Πάρου ανέβασε στροφές χάνοντας δύο σημαντικές στιγμές στο 61' με τον Γκέγκα και 3 λεπτά αργότερα με τον Αλιφιέρη. Στο 68' θα χαθεί ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τους Παριανούς με τον Αλιφιέρη να πλασάρει μέσα από τη μικρή περιοχή όμως ο Παπαϊωάννου κατάφερε να αποκρούσει το εξ' επαφής πλασέ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Α.Ο. Πάρου διπλασίασε τα τέρματα της με πλασέ του Γκιώνη και τον Αλιφιέρη να κάνει το τελικό 3-0 κατακτώντας την τρίτη θέση στο Final 4 του Πρωταθλήματος Κ16 Hausbandt της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαλολλάρι με βοηθούς του κ.κ. Ρούσσο Ι. και Ζαράνη

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Παπαϊώννου (76' Παναγιώτου Δ.), Μπούσι (59' Φύτρος), Καραγιάννης , Χαϊνταράι ( 76' Παναγιώτου Δ) , Τσάνο (41' Μέση), Σέχου (76' Μαρτίδης), Καβαλλάρης, Μοσχάτος, Μέμα, Παπαβασιλείου (44' Λιγνός), Ζαμπέλης

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Λούκας, Σκοπελίτης, Φύτρος, Μαλούσι

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Πετρόπουλος (82' Μανιώτης), Μαραγκουδάκης, Κρίσπης, Σταυρόπουλος (41' Γκιόνη), Μπέτσα, Βοσινάκης, Ζέλα, Μπίμπα (82' Κοντός), Παντελαίος (41' Αδάμ), Αλιφιέρης, Ρούσσος (62' Γκέκα)

Την αποστολή συμπλήρωαν οι: Μελανίτης, Γκέφα, Νικολάου, Πούλιος, Χανιώτη

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares