Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 21:19

Νίκη της Κ16 του Πανθηραϊκού κόντρα στον ΑΜΣ Φιλωτίου

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (28/1/23) στο γήπεδο του Πανθηραϊκού, όπου η ομάδα της Σαντορίνης υποδέχθηκε τον ΑΜΣ Φιλωτίου για το πρωτάθλημα Κ16 της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Κρεμμύδα πήραν από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 18′, όταν έπειτα από πολύ όμορφο συνδυασμό ο Καβαλλάρης σέντραρε από τα αριστερά και ο επερχόμενος Ζαμπέλης με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 23′ ο Χαϊνταράι με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 2-0, ενώ στο 28′ και ύστερα από κόρνερ του Ζαμπέλη, ο Μέση με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι διαμόρφωσε το 3-0, δίνοντας σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα της Σαντορίνης. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1, με γκολ του Παραρά.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 49′ ο Καβαλλάρης με κοντινή προσπάθεια πέτυχε το 4-1. Στο 63΄ και μετά από όμορφο συνδυασμό ο Καβαλλάρης έστρωσε στον Μπούζι που από κοντά διαμόρφωσε το 5-1. Στο 67΄και πάλι ο Μπούζι μετά από ωραία ενέργεια απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βασιλάκη πλασάροντας εύστοχα για το 6-1. Το τελικό 7-1 διαμορφώθηκε λίγα λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λιγνού ο Σέχου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαλολλάρι με βοηθούς τους κ.κ. Σαββατιάνο και Νάκκα.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Δημήτρης Κρεμμύδας): Μαρτίδης, Σκοπελίτης, Τσάνο, Μέση, Murjikneli, Σέχου, Φύτρος, Μέμα, Ζαμπέλης, Χαϊνταράι, Καβαλλάρης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Καραμολέγκος, Λιγνός, Μπούζι, Κόκα, Αναπλιώτης, Παναγιώτου Δ., Παναγιώτου Π., Numanaj ενώ την αποστολή συμπλήρωσε ο Παπαβασιλείου.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Νίκος Σπαής): Βασιλάκης Γ., Παραράς, Δέτσης, Φράγκος, Κουτελιέρης, Βασιλάκης Κ., Ψαρράς, Κιόσκου, Γρατσίας, Μανιός, Χουζούρης, ενώ αγωνίστηκε επίσης και ο Χάλκος.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares