Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 01:44

Στο Αιγάλεω ο πρώην παίκτης του ΑΠΑΣ, Γιοβαν Τσρνιτς

Στο Αιγάλεω θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην αθλητής του ΑΠΑΣ τα Φανάρια Γιοβαν Τσρνιτς.

Η ανακοίνωση: 

Το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Αιγάλεω ΑΟ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιοβαν Τσρνιτς.

Ο Γιοβαν είναι γεννημένος το 1994, έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται ως Φόργουορντ.

Από πολύ νωρίς βρέθηκε στις ΗΠΑ, όπου πραγματοποίησε τις σπουδές του και τα πρώτα του σημαντικά βήματα στο μπάσκετ, περνώντας δύο χρόνια από το φημισμένο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολάινα και άλλα δύο από το Αμπιλέν Κρίστιαν. Η αρχή της επαγγελματικής του πορείας, τον βρήκε στην Ντιναμό Τιφλίδας, για να συνεχίσει σε Ζίλινα, Σλόμποντα Ούζιτσε, Αντρεζιέ Μπουτεόν και Σλόμποντα Τούζλα μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Εκείνη την εποχή βρέθηκε για πρώτη φορά στην χώρα μας, φορώντας στην τότε Α2 την φανέλα του Αγρινίου και, έναν χρόνο αργότερα, συνέβαλε στην άνοδο του Μίλωνα στην Elite League. Στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν ξεκίνησε στην Νάξο, όπου διακρίθηκε εκ νέου με τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 14.8 πόντους ανά αγώνα, οδηγώντας τον σε μια πολύ καλή έως τότε πορεία στην National League 1 και το Κύπελλο Ελλάδας ενώ κατα το δεύτερο μισό αγωνίστηκε στον Πανερυθραϊκό.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares