Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 23:59

Πανναξιακός ΑΟΚ: Με αναβαθμισμένο ρόλο ο προπονητής Μάριος Ονάσογλου

Οι ανακοινώσεις στον Πανναξιακός ΑΟΚ συνεχίζονται και έχουν αρχικά να κάνουν με την συγκρότηση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου αναβαθμισμένο ρόλο αναλαμβάνει ο Μάριος Ονάσογλου.

Συγκεκριμένα, ο ναξιώτης προπονητής εκτός τα τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ανδρέα Καρακατσάνη στην ανδρική ομάδα.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού και οι πρώτες δηλώσεις του Μάριου Ονάσογλου:

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μάριο Ονάσογλου.

Ο Μάριος θεωρείται ''παιδί'' του Πανναξιακού και όποτε και αν του ζητήθηκε ήταν εκεί για να βοηθήσει τον σύλλογο. Έχει προσφέρει τα μέγιστα στον Πανναξιακό είτε σαν αθλητής στο παρελθόν, είτε σαν προπονητής τα τελευταία χρόνια.

Φέτος, ο Μάριος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ανδρικής μας ομάδας, Ανδρέα Καρακατσάνη στη National Leafue 2 και παράλληλα θα συνεχίσει την τεχνική καθοδήγηση και το σπουδαίο έργο που επιτελεί στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας.

Ο Μάριος όλα αυτά τα χρόνια έχει συμπληρώσει ένα σπουδαίο βιογραφικό, καθώς έχει εργαστεί σε: Τρεις Αστέρες Ακαδημίες (Παιδικό, Εφηβικό), ΑΕΚ (Ακαδημίες), ΓΣ Πατησίων (Ακαδημίες), ΆΠΑΣ Νάξου (Ακαδημίες, Βοηθός Β' Εθνική), Πανναξιακος ΑΟΚ (Παιδικό. Εφηβικό, Ακαδημιες και Γ' Εθνική βοηθός).

Στις πρώτες του δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα του Πανναξιακού ΑΟΚ, ο Μάριος Ονάσογλου είπε: 

«Δεν είναι η πρώτη φορά που καλούμε να αναλάβω αυτόν τον ρόλο ωστόσο κάθε φορά είναι μια καινούργια πρόκληση. Εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε υγεία και μέσα από την ομαδική δουλειά διοίκησης, προπονητών και παιχτών να πετύχουμε τους στόχους μας. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...»

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού ΑΟΚ ευχόμαστε στον Μάριο Χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή, καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει στην ομάδα μας και να έχει πολλές - πολλές επιτυχίες.

 

 

➡➡➡Ο Πανναξιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μάριο Ονάσογλου. ??Ο Μάριος θεωρείται ''...

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ. στις Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares