Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 21:14

Βαγγέλης Ζιάγκος: «Να πάρει σάρκα και οστά το όραμα της Διοίκησης του Α.Ο. Μυκόνου»

Νέα ομάδα, νέα όνειρα, νέοι στόχοι… Οι παίκτες του Α.Ο. Μυκόνου πάτησαν για πρώτη φορά παρκέ φέτος και υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Ζιάγκου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη σεζόν 2024-25.

Άπαντες έδωσαν το παρών στο ραντεβού στο κλειστό του Μπουρναζίου «Γ. Στεφανόπουλος» όπου θα συνεχιστούν και οι προπονήσεις τις επόμενες ημέρες και μέχρι η ομάδα να αναχωρήσει για το Καρπενήσι προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας της. Μπορεί η ζέστη να ήταν έντονη και οι παίκτες να προέρχονταν από αρκετά μεγάλο διάστημα διακοπών, στην πρώτη τους προπόνηση όμως έδειξαν ιδιαίτερα ορεξάτοι αλλά και σε καλή κατάσταση.

AO MYKONOU PROPONISI PROTI

Ο Α.Ο. Μυκόνου μετά το ολικό… λίφτινγκ που έκανε το καλοκαίρι αφού μόνο ένας παίκτης (σ.σ. Κωνσταντίνος Ευστρατίου) έμεινε από το περσινό ρόστερ, ευελπιστεί να δείξει ότι φέτος θα κάνει κάτι πορεία σαφώς καλύτερη και πιο σταθερή από την περσινή. Αυτό θα αποτελεί άλλωστε και την απόλυτη δικαίωση για τη Διοίκηση και ειδικά για τους δυο ισχυρούς άντρες του Α.Ο. Μυκόνου Αλέκο Αγγελετάκη και Νίκο Δακτυλίδη που θέλοντας να ισχυροποιήσουν την ομάδα ικανοποίησαν απόλυτα τα «θέλω» του Βαγγέλη Ζιάγκου, ο οποίος μόνο καλά λόγια είχε  να πει για τους διοικούντες του Α.Ο. Μυκόνου: «Στόχος είναι να δημιουργήσουμε έναν όμορφο και υγιή αθλητικό πυρήνα στο κέντρο του Αιγαίου ώστε να πάρει σάρκα και οστά το όραμα των ανθρώπων που αποφάσισαν να ξεκινήσουν αυτή την προσπάθεια και το ταξίδι. Επίσης θέλουμε να αφήσουμε ένα όμορφο αθλητικό αποτύπωμα στην ελληνική μπασκετική κοινότητα δίνοντας παράλληλα χαρά στους Μυκονιάτες.» Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αν και την περασμνένη σεζόν ήταν χιλιάδες μίλια μακριά αφού εργαζόταν στην Ιαπωνία έδειξε απόλυτα ενημερωμένος για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Α.Ο. Μυκόνου στο κλειστό της Άνω Μεράς. «Πολλές φορές πέρυσι οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας έγιναν σημείο αναφοράς. Από εκεί λοιπόν που το αφήσαμε θέλουμε να το πιάσουμε και φέτος και να του δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση».

Όταν αναφέραμε τη λέξη «πρωταθλητισμό» ο Βαγγέλης Ζιάγκος δεν έδειξε να ξαφνιάζεται έδωσε όμως τη δική του ερμηνεία στο πως θα κάνει πρωταθλητισμό ο Α.Ο. Μυκόνου: «Πρωταθλητισμό θα κάνουμε καθημερινά στη ρουτίνα μας ανεξάρτητα από το βαθμολογικό μας στόχο. Θέλουμε να σκεφτόμαστε, να λειτουργούμε και να δουλεύουμε ως εν δυνάμει πρωταθλητές.» Εν κατακλείδι ο Βαγγέλης Ζιάγκος ευχαρίστησε τη Διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την αποδοχή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είδα στα μάτια αυτών των ανθρώπων τη φλόγα και το όραμα για κάτι ωραίο και υγιές. Κάθε χρόνος που περνάει ωριμάζουν παραγοντικά και φυσικά είναι πλέον έτοιμοι  να αναγνωρίσουν πρόσωπα και καταστάσεις και να παράξουν κάτι πολύ όμορφο.»

Παρών στην πρώτη συνάντηση του Α.Ο. Μυκόνου ήταν και ο νέος γυμναστής της ομάδας ο Θανάσης Αλεξανδράκης, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία και πλούσιο βιογραφικό με παρουσία σε πολλές ομάδες της Basket League αλλά και σε διάφορα κλιμάκια της Εθνικής μας ομάδας!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares