Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 13:03

Γιάννης Βρούτσης: Τα γήπεδα ''ξέφραγο αμπέλι'' ανήκουν πλέον στο παρελθόν

Με αφορμή της έναρξης των πρωταθλημάτων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης έστειλε μήνυμα για το τελείως διαφορετικό περιβάλλον κανόνων που έχει θεσπιστεί και αλλάζει ότι γνωρίζαμε μέχρι χθες.

Αναλυτικά η δήλωση του:

Ξεκινάει το Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και μπάσκετ για πρώτη φορά σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον κανόνων , διαδικασιών , κυρώσεων και ασφάλειας.

Η εφαρμογή των πρόσφατων μεταρρυθμιστικών νόμων μας ν.5085/2024 και ν. 5128/2024 που υπερψηφίστηκαν απο αρκετά κόμματα ξεκινούν σε πλήρη εφαρμογή .

Η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης απέναντι στην μάστιγα της παραβατικότητας και της βίας αποδεικνύεται στην πράξη.

Τέσσερις μοναδικές αλλαγές αλλάζουν ριζικά το τοπίο όπως το ξέραμε και περνάμε σε μια νέα εποχή .

1) Η δημιουργία της αναβαθμισμένης ΔΕΑΒ με την δίκαιη , διαφανή και αμεση επιβολή κυρώσεων χωρίς υποκειμενική κρίση αλλά με δέσμη αρμοδιότητα κυρώσεων αντιμετωπίζει ριζικά το αίσθημα αδικίας και ατιμωρησίας .

2) Με την επιβολή λειτουργίας παρακολούθησης την αγωνιστικών χώρων και κάθε περιοχής τους με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά κάμερες.
Φυσικά με την απόλυτη συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας

3) Η ταυτοπροσωπεία στους φιλάθλους κατά την είσοδο στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ . Μια καινοτομία που σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης υλοποιεί μια εκκρεμότητα δεκαετιών .

Τα γήπεδα “Ξέφραγο Αμπέλι” ανήκουν πλέον στο παρελθόν .

4) Η μια και μοναδική λέσχη φιλάθλων ανά ΠΑΕ με χρονική εφαρμογή έναρξης 20/8/2024 .

Ας ευχηθούμε όλοι να έχουμε ένα όμορφο πρωτάθλημα σε ποδόσφαιρο , μπάσκετ και σε όλα τα αθλήματα , ανταγωνιστικό , υψηλού επιπέδου, χωρίς βία , χωρίς παραβατικές συμπεριφορές , έτσι όπως αξίζει πραγματικά να είναι .
Στην έναρξη αυτή της νέας περιόδου με το νεο διαμορφωμένο πλέον περιβάλλον οφείλω να ευχαριστήσω όλα τα κόμματα που υπερψήφισαν τις διατάξεις των δυο νόμων μας , όλες τις ΠΑΕ ⚽️ τις ΚΑΕ ? την ΕΠΟ τις αντίστοιχες Super league και τον δημοσιογραφικό κόσμο που παρά τις αρχικές ( λογικό ) αμφισβητήσεις στήριξαν και στηρίζουν τις πρωτοβουλίες μας γιά την αναβάθμιση του Ελληνικού Αθλητισμού .

Πίστευα και πιστεύω πως ο Αθλητισμός δεν εχει κομματικό ή ιδεολογικό πρόσημο .

Αντίθετα ενώνει , χτίζει γέφυρες και ειναι ότι πιο ωραίο για τον άνθρωπο και τις κοινωνίες !

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares