Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 10:26

Στοίχημα: Γιουνγκ Μπόις - Γαλατασαράι με γκολ στο 2.02

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει και σήμερα Τετάρτη (21/08) το κουπόνι στοιχήματος, με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα, ενώ δράση έχουμε και στο Κόνφερενς Λιγκ.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το ματς Γιουνγκ Μπόις - Γαλατασαράι, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε στην sportingbet με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Στις 22:00 η Γιουνγκ Μπόις υποδέχεται τη Γαλατασαράι στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα play-offs του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στη σεζόν η Γιουνγκ Μπόις, η οποία παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά το πέρασμα των πέντε πρώτων αγωνιστικών (0-2-3). Αγνώριστη στην εκκίνηση της νέας σεζόν η πρωταθλήτρια Ελβετίας, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ινβερτόν στο πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος, δίνει απόψε το πρώτο φετινό της ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Από την πλευρά της η Γαλατασαράι ξεκίνησε με 2/2 τις υποχρεώσεις της στη Super Lig Τουρκίας, με νίκες κόντρα σε Χατάισπορ (2-1) και Κασίμπασα (1-2), αφήνοντας πίσω της τον διασυρμό στο Σούπερ Καπ Τουρκίας με 5-0 από την Μπεσίκτας. Ταξίδεψε στην Ελβετία με στόχο την παρουσία της σε ομίλους Champions League για 18η φορά αλλά και με 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το αποψινό ματς. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Γιουνγκ Μπόις, πραγματοποιεί απογοητευτικό ξεκίνημα και ψάχνει αντίδραση, κόντρα στη Γαλατασαράι που δείχνει στο ξεκίνημα ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στα μετόπισθεν, ωστόσο μπροστά σφύζει από ποιότητα. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.02.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στοίχημα: Σκοράρουν στο 2.00 Λιλ και Σλάβια Πράγας

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares