Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 12:14

Αγιασμός και ξεκίνημα στον ΑΟ Πύργου. Νομικός: Θα είμαι δίπλα σας....

Με πολλά νέα πρόσωπα και σε κλίμα αισιοδοξίας και ενότητας ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του ΑΟ Πύργου στο γήπεδο των Φηρών στη Σαντορίνη.

Με παρούσα σύσσωμη την διοίκηση, ο Πατέρας Ευάγγελος τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό, ενώ στην ομιλία του ο πρόεδρος, Μανώλης Νομικός τόνισε ότι θα βρίσκεται δίπλα σε όλους σε ότι και αν χρειαστούν.

Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο προπονητής Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος και οι συνεργάτες του πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου και φωτογραφίες από την πρώτη: 

Με τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο Πατέρας Ευάγγελος στο γήπεδο των Φηρών ξεκίνησε χθες (19/8) και επίσημα η προετοιμασία της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Το παρών στην πρώτη της ομάδας έδωσε σύσσωμη η διοίκηση, με τον πρόεδρο μας, Μανώλη Νομικό να καλωσορίζει τα νέα μέλη που εντάχθηκαν στην οικογένεια του ΑΟ Πύργου, αλλά και τα παλαιότερα μέλη της ομάδα μας.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Θέλω να ξέρετε από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο ότι είμαι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε το μόνο που θέλω από εσάς ειναι σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία».

Μπήκαμε στο γήπεδο με αισιοδοξία και όρεξη για σκληρή δουλειά, τόσο από τους ποδοσφαιριστές μας, όσο και από τον προπονητή μας Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο και το επιτελείο του.

Ευχόμαστε να έχουμε μία χρονιά, πρωτίστως με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και φυσικά πολλές επιτυχίες.

Καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους και καλή επιτυχία στο έργο τους. 

 

 

⚽?Με τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο Πατέρας Ευάγγελος στο γήπεδο των Φηρών ξεκίνησε χθες (19/8) και επίσημα η...

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares