Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 12:36

Παραμένει ''σταθερή αξία'' για την ΑΕ Μυκόνου η Φραγκίσκα Αρμάου

Ένα σημαντικό και επίλεκτο μέλος της Γυναικείας Ομάδας της ΑΕ Μυκόνου, η Φραγκίσκα Αρμάου θα συνεχίσει την σπουδαία δουλειά που έκανε στον τομέα της εκγύμνασης.

Έχει υπηρετήσει τον σύλλογο τόσο σαν αθλήτρια, όσο και ως γυμνάστρια τα τελευταία χρόνια, αποτελώντας την άμεση συνεργάτιδα του προπονητή, Σπύρου Ξένου.

Η ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Φραγκίσκα Αρμάου, στη θέση της γυμνάστριας.

Η Φραγκίσκα, αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό μέλος για την ομάδα μας, καθώς υπήρξε παίκτρια από τη δημιουργία της ομάδας μας, και αρχηγός της για όσο αγωνιζόταν.

Έχουμε ζήσει μαζί όλες τις μεγάλες στιγμές στην ιστορία της ομάδας μας, με πιο σπουδαία την κατάκτηση του πρωταθλήματος την αγωνιστική περίοδο 2021 - 2022 και την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Ως βασική συνεργάτης του Σπύρου Ξένου την περασμένη αγωνιστική περίοδο, συνέβαλε τα μέγιστα στην μεταβατική περίοδο της ομάδας μας και απέδειξε πόσο σπουδαία δουλειά έκανε στη φυσική κατάσταση και εκγύμναση των παικτριών μας.

Είμαστε σίγουροι ότι με τη συμβολή της, η ομάδα μας θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο Σπύρος Ξένος παραμένει στο «τιμόνι» της ΑΕ Μυκόνου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares