Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 23:00

Σταθερή αξία στον Πανναξιακό ΑΟΚ ο Δημήτρης Δαμιανίδης

Την τρίτη του σεζόν ως Τεχνικός Διευθυντής θα διανύσει στον Πανναξιακό ΑΟΚ ο Δημήτρης Δαμιανίδης, καθώς ο σύλλογος της Νάξου ανακοίνωσε την επέκταση της επιτυχημένης αυτής συνεργασίας.

Αυτή θα είναι η 8η χρονιά συνολικά που ο Δημήτρης Δαμιανίδης θα είναι στο τιμ του Πανναξιακού, τον οποίο στο παρελθόν έχει υπηρετήσει και από τη θέση του προπονητή για 5 σεζόν γεμάτες επιτυχίες.

Η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Δαμιανίδη: 

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Δαμιανίδη, ο οποίος θα συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο μας από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.

Ο Δημήτρης Δαμιανίδης έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορία του μπασκετικού Πανναξιακού, καθώς τη σεζόν 2014-2015 κέρδισε με την ομάδα μας την πρώτη της άνοδο στη Γ΄Εθνική. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στον σύλλογο μας ως προπονητής για 5 αγωνιστικές περιόδους σε τοπικό, όπου κατέκτησε τρία πρωταθλήματα (2006-07, 2012-13, 2014-15), μία 2η  θέση (2013-2014) και μία χρονιά στη Γ΄Εθνική (2015-2016), όπου η ομάδα μας κατέλαβε την 6η θέση, ενώ παράλληλα αυτές τις χρονιές σημείωσε πολλές επιτυχίες με τις ομάδες Παίδων και Εφήβων.

Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής απόφοιτος ΤΕΦΑΑ από Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο με άριστα και ειδικότητα την Καλαθοσφαίριση, ενώ έχει μεταπτυχιακό στην Αθλητική Ψυχολογία.

Στην επαγγελματική του καριέρα ως προπονητής έχει εργαστεί σε πάρα πολλές ομάδες και ακαδημίες, σημειώνοντας πολλές επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα του Πανναξιακού ΑΟΚ, ο Δημήτρης Δαμιανίδης, είπε: 

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους αυτούς που δούλεψαν την περυσινή χρονιά στην ομάδα, τους προπονητές και τους αθλητές για τον αγώνα τους και τον ιδρώτα τους, την διοίκηση που ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή, τους χορηγούς μας για την αμέριστη συμπαράσταση και ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας που όλη την χρονιά ήταν δίπλα μας ακούραστος συμπαραστάτης των προσπαθειών μας.

Θα ήθελα να κάνω μια ξεχωριστή υποσημείωση για τον Βασίλη, τον Νίκο και τον Παναγιώτη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την προσπάθεια που έκαναν ώστε η ομάδα να λειτουργεί σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερους συνεργάτες.

Είναι τιμή μου να είμαι μέλος αυτής της υπέροχης ομάδας του Πανναξιακού μας, η ευθύνη που με βαραίνει είναι μεγάλη, αλλά πιστεύω ότι με δουλειά, συνεργασία, ανιδιοτέλεια και πάνω από όλα ενωμένοι σαν μια μεγάλη οικογένεια θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και θα έχουμε μια υπέροχη χρονιά.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για μια ακόμη φορά. Υπόσχομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να επιτύχει η ομάδα μας όλους τους στόχους που έχει θέσει.

Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!!».

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού ΑΟΚ δηλώνουν την ικανοποίηση τους για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας και εύχονται στον Δημήτρη Δαμιανίδη καλή αγωνιστική χρονιά και να πετύχει όλους του στόχους που έχει θέσει για τη φετινή χρονιά.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares