Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 22:50

Η Ευδοκία Κατσάνη νέα πρόεδρος στον Πανναξιακό ΑΟΚ: «Δεν φοβήθηκα ποτέ τις προκλήσεις»

Αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του Πανναξιακού ΑΟΚ, καθώς μετά από δύο χρόνια στην προεδρία του συλλόγου ο Βασίλης Φλεριανός αποχωρεί, παραδίδοντας τη σκυτάλη στην Ευδοκία Κατσάνη.

Προερχόμενη από αθλητική οικογένεια, με την ίδια να έχει υπάρξει επίσης αθλήτρια και πιστή φίλαθλος του Πανναξιακού, η Ευδοκία Κατσάνη φαντάζει ως μία ιδανική επιλογή για τη συνέχεια στον Πανναξιακό, έχοντας ως εφόδια τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που τη διακρίνει.

Μάλιστα, η Ευδοκία Κατσάνη, «κουβαλάει» ακόμα ένα σημαντικό εφόδιο και εμπειρία διοίκησης, καθώς στο παρελθόν έχει διατελέσει Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ πρόσφατα ανέλαβε την θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου του Περιφερειακού Φυτωρίου Νοτίου Αιγαίου.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Αυγούστου από τις 12:00 έως τις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Παντάνασσας.

Να σημειωθεί ότι η Ευδοκία Κατσάνη θα είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις γυναίκας προέδρου σε μπασκετική ομάδα, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με δήλωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Ευδοκία Κατσάνη μιλάει για «πρόκληση» και υπόσχεται ότι θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό, ενώ καλεί τον κόσμο να δώσει τον βροντερό παρών στην εκλογική διαδικασία.

Αναλυτικά, έγραψε: 

Οι προκλήσεις είναι κάτι που ποτέ δεν φοβήθηκα στη ζωή μου.

Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και προσπαθώ για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αυτό θα κάνω και τώρα στη νέα πρόκληση που θα έχω την τιμή να ηγηθώ της νέας διοίκησης του Πανναξιακου ΑΟΚ. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ.

Σε αυτήν όμως την προσπάθεια χρειαζόμαστε όλον τον κόσμο κοντά μας!

Γιατί ο Πανναξιακος είναι ο κόσμος του, που του δίνει ώθηση, δύναμη και φτερά για να ταξιδεύει ψηλά!

Την Κυριακή 4/8 έχουμε εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στο Πνευματικό κέντρο της Παντανασσας από τις 12:00 έως τις 20:00.

Σας καλώ να μας χαρίσετε 10’ από τον χρόνο σας για να έρθετε να ψηφίσετε σε ένα ψηφοδέλτιο που αποτελείται από πολλά αξιόλογα άτομα!

Κυριακή 4/8 12-8 Πνευματικό Κέντρο Παντανασσας

Εκλογές Πανναξιακός ΑΟΚ

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares