Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 10:13

H Δάφνη Δαφνίου ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μιχάλη Πολυτάρχου

Στη Δάφνη Δαφνίου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της national League 2 θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Ναξιώτης Γκαρντ, Μιχάλης Πολυτάρχου.

Μετά από μία πετυχημένη χρονιά στη National League 1 με τον Εθνικό Λιβαδειάς (13, 9 π., 28 τριπ.) ο Μιχάλης Πολυτάρχου δέχθηκε πολλές προτάσεις, επιλέγοντας τελικά να συνεχίσει στην Δάφνη, που φέτος στοχεύει στην άνοδο.

Ο Πολυτάρχου ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην ομάδα της πατρίδας του, τον Πανναξιακό και μετά ακολούθησε μία σπουδαία καριέρα με πολλές επιτυχίες και κατάκτηση πρωταθλημάτων.

Εκτός της ΑΕΚ πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 με Περιστέρι και με Ίκαρο-Έσπερο Καλλιθέας. Επίσης έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο με ομάδες όπως οι: Ηρακλής, Αιγάλεω, Ψυχικό, Τρίτωνας, Έσπερος Λαμίας, Διαγόρας Δρυοπιδέων, Μέγαρα, Τρίκαλα 2000, Αργοναύτης Ραφήνας, Αρδηττός και πέρυσι στον Εθνικό Λιβαδειάς. 

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Μιχάλη Πολυτάρχου!!

Αν και δεν χρειάζονται συστάσεις, ο Μιχάλης έχει συνδέσει το όνομα με μεγάλες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ όντας μέρος των επιτυχιών και της ιστορίας τους!! Μιχάλη καλώς ήρθες στην οικογένεια της Δάφνης, σου ευχόμαστε υγεία και καλή χρονιά!!

Καλό μήνα είπαμε;;

polytarxou1

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares