Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 11:51

Βασίλης Φλεριανός: Ένα όμορφο δεκαετές ταξίδι έφτασε στο τέλος του

Με ανάρτηση του ο επί σειρά 2 ετών πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΚ και πρώην μέλος της διοίκησης επί 8 έτη του Πανναξιακού ΑΟ, κ. Βασίλης Φλεριανός ανακοινώνει την αποχώρηση και την παύση της ενασχόλησης του με τους αθλητικούς συλλόγους του νησιού της Νάξου.

Στα 10 χρόνια της ενασχόλησης του στις διοικήσεις μπάσκετ, ποδοσφαίρου και στίβου του Πανναξιακού, ο κ. Φλεριανός έχει να επιδείξει ένα σποδαίο έργο. Πλέον, ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αυξημένες υποχρεώσεις, πράγμα που φυσικά δεν του επιτρέπει να ασχοληθεί εντατικά, όπως αυτός συνηθίζει με την ομάδα του.

Άλλωστε, όπως αναφέρει ο ίδιος, η νέα πρόεδρος (σ.σ. Ευδοκία Κατσάνη) και τα μέλη της διοίκησης είναι ικανότατα και σε θέση να βγάλουν εις πέρας με επιτυχία το δύσκολο έργο που θα αναλάβουν μετά τις εκλογές της 4ης Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βασίλη Φλεριανού: 

Τέτοιες μέρες Ιουλίου, πριν από 10 χρόνια, ασχολούμουν για πρώτη φορά διοικητικά με την μεγαλύτερη ομάδα των Κυκλάδων, τον Πανναξιακό μας!

Ήταν μια δύσκολη περίοδος τότε, καθώς η ομάδα προερχόταν από την πτώση της στα τοπικά πρωταθλήματα, χωρίς παίχτες, με χρέη και μέλλον δυσοίωνο.

Θυμάμαι τότε πόσοι με συμβούλεψαν να μην συμμετέχω, όμως με πολύ δουλειά, με την βοήθεια του κόσμου και με τη δύναμη του Θεού, 10 χρόνια μετά, σίγουρα δεν το έχω μετανιώσει στιγμή!

Από την εμπειρία μου, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η ενασχόληση με έναν αθλητικό σύλλογο, ακόμα και αν φοβίζει πολλούς, προσφέρει απερίγραπτα συναισθήματα και συγκινήσεις.

Οι στιγμές αυτές και τα συναισθήματα που έζησα στη διοίκηση του σωματείου ήταν μοναδικά και δεν αναπληρώνονται με τίποτα!

Στιγμές λύπης, όπως στον υποβιβασμό μας, μετά την ήττα από τη Μύκονο την τελευταία αγωνιστική στην έδρα μας τη χρονιά του Covid 19, όπως οι ήττες στους τελικούς Κυπέλλου και Πρωταθλήματος, όπως η ήττα στη Χίο από τον Κανάρη που μας έκανε να νιώθουμε ότι η επιστροφή στη Νάξο ήταν σαν να ερχόμασταν από την Αυστραλία, όπως η ήττα από τον Πορφύρα μέσα στη Νάξο, η ήττα στον Ηλικιακό εφέτος κ.α.

Όμως υπάρχουν και στιγμές ευτυχίας… Οι κατακτήσεις τίτλων στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, το διπλό της Πεντέλης, η πρόκριση επί του Πανθηραϊκού στα πέναλτι, το διπλό παραμονής στη Νίκαια, οι στιγμές που βλέπεις τον κόσμο να φεύγει χαρούμενος από το γήπεδο, οι στιγμές που βλέπεις ένα μικρό αθλητή να πανηγυρίζει ένα γκολ ή ένα καλάθι ή μια νίκη και ξέρεις ότι εκείνο το βράδυ δεν θα κοιμηθεί από τη χαρά του και θα περιμένει την επόμενη μέρα να πάει σχολείο να πάρει τα εύσημα από τους φίλους του…

Αλλά και στιγμές σεβασμού, αναγνώρισης και φιλίας μεταξύ των ανθρώπων του αθλητισμού! Και σε αυτό είμαι τυχερός διότι έκανα πολλούς φίλους μέσα από τον αθλητισμό!

10 χρόνια μετά ήρθε η στιγμή για ένα διάλειμμα.

Μετά από 10 χρόνια δεν θα ασχοληθώ διοικητικά πλέον με κάποιο τμήμα του Πανναξιακού μας.

8 χρόνια ποδόσφαιρο και στίβο και 2 χρόνια στο μπάσκετ ως Πρόεδρος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε σε αυτό το όμορφο ταξίδι, τους αθλητές, τους προπονητές, τα διοικητικά στελέχη και κυρίως τον κόσμο του Πανναξιακού που με τίμησε με την αγάπη του πολλές φορές!

Επίσης θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όσους αυτά τα χρόνια πίκρανα ή στεναχώρησα. Σίγουρα δεν έγινε από πρόθεση διότι για εμένα στο μυαλό μου πάντα η ομάδα ήταν πάνω απ΄ όλα και όλους!

Τελειώνει ένα όμορφο 10ετες ταξίδι στο οποίο, δυστυχώς, κάποιοι πλέον δεν είναι μαζί μας, μας άφησαν νωρίς για τους Ουρανούς.

Χθες το ποδόσφαιρο-στίβος ανέδειξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ την Κυριακή το μπάσκετ έχει εκλογές για την ανάδειξη νέου συμβουλίου.

Θέλω να ευχηθώ στα μέλη της νέας διοίκησης του Πανναξιακού Α.Ο., εκ των προτέρων, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους!

Στο μπάσκετ, 2 χρόνια τώρα, με τα παιδιά της διοίκησης και τη βοήθεια των χορηγών μας και του κόσμου μας έχουμε χτίσει κάτι όμορφο!

Λένε ότι είσαι επιτυχημένος όταν αφήνεις πίσω σου μια διάδοχη κατάσταση καλύτερη από εσένα!

Και εγώ πιστεύω ότι τα παιδιά που ήδη υπάρχουν στο συμβούλιο, αλλά και τα καινούρια που εισέρχονται αλλά και η νέα πρόεδρος πραγματικά θα είναι πολύ ανώτεροι από ό,τι ήμασταν την τελευταία διετία και θα πετύχουν πολύ σπουδαία πράγματα με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων μας!

Θέλω να ευχαριστήσω ονομαστικά πολλούς! Όμως ξέρω ότι κάποιοι δεν θέλουν να ακουστεί το όνομα τους και επίσης σίγουρα κάποιον άθελά μου θα ξεχάσω, οπότε δεν θα το κάνω!

Την Κυριακή 4/8 είναι οι εκλογές του μπάσκετ!

Χρειάζεται μια μαζική προσφυγή στις κάλπες για να δώσουμε μήνυμα στήριξης στους ανθρώπους της νέας διοίκησης και το δύσκολο έργο τους!

Να αγαπάμε τον αθλητισμό και να στηρίζουμε τον Πανναξιακο!

Γιατί ο Πανναξιακός δεν είναι μια απλή ομάδα, είναι ιδέα!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares