Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 22:44

“Εραστής δυτικών προαστίων” ο Κυριάκος Κολσούζογλου, με το Αιγάλεω συμφώνησε ο Συριανός φόργουορντ Κύριο

Άρωμα από… Σύρο θα έχει την νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της National League 1 το Αιγάλεω (σ.σ. που συμμετέχει στον 1ο όμιλο μαζί με τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”).

Παίκτης της ομάδας των δυτικών προαστίων του νομού Αττικής είναι με κάθε επισημότητα ο Κυριάκος Κολσούζογλου.

kolsou 2

Ένας αθλητής πρότυπο, ο οποίος μετά τον Πανιώνιο που πήρε την άνοδο στην Elite League και κατέκτησε στις 18 Δεκεμβρίου του 2022 το “Unisef Trophy” , βρέθηκε πέρυσι στον 2ο όμιλο της National League 1 με τον Αίολο Αγυιάς κάνοντας μια πολύ καλή σεζόν με 8,4 πόντους ανά αγώνα με αποκορύφωμα το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον Βίκο Ιωαννίνων , όπου κυριάρχησε κάτω από τις δύο ρακέτες, μάζεψε 10 ριμπάουντ, τέλειωσε όλες τις φάσεις που του δόθηκαν και ολοκλήρωσε το ματς με 20 πόντους όντας ο πρώτος σκόρερ του αχαϊκού συλλόγου!

kolsou 4

Ο 21χρονος (γεννημένος το 2003) φόργουορντ (2μ.04εκ.) έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην γενέτειρά του, την Σύρο όπου με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα του τοπικού Άρη και υπό τις οδηγίες του coach Λευτέρη Λαζαρίνου άφησε το στίγμα του στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

kolsou 3

Τα επιτεύγματά του, δεν πέρασαν απαρατήρητα στην πρωτεύουσα κι έτσι τον Ιούλιο του 2019 μετακόμισε στην Αθήνα φορώντας την φανέλα των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ ! Πλέον, ένας νέος κύκλος ανοίγει στην καριέρα του ταλαντούχου καλαθοσφαιριστή και όλοι οι υγιείς σκεπτόμενοι φίλοι του αθλήματος ευχόμαστε καλή υγεία και καλή επιτυχία στον Κυριάκο!

kolsou 5

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιγάλεω:

Το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Αιγάλεω ΑΟ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Κυριάκο Κολσούζογλου.

Ο Κυριάκος είναι γεννημένος το 2003, έχει ύψος 2.04 και αγωνίζεται ως Center και Power Forward.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Άρη Σύρου και μετά συνέχισε στις ακαδημίες της ΑΕΚ. Τη σεζόν 2022/23 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανιώνιου και μάλιστα κατέκτησε μαζί του τόσο το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής όσο και το Unicef Trophy. Πέρσι αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Αίολο Αγυιάς.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!”

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares