Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 11:22

Από τον Άρη Σύρου στην ΑΕΚ ο Κυριάκος Κολσούζογλου

Ο Άρης Σύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αθλητής Κυριάκος Κολσούζογλου εντάσσεται από σήμερα στα Τμήματα Υποδομής Καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ!

Ο ταλαντούχος αθλητής είχε μεταβεί αρκετές φορές στην Αθήνα για προπονήσεις και τελικά έπεισε τους ιθύνοντες της Ένωσης για τις ικανότητές του, με αποτέλεσμα να ενταχθεί στην "οικογένεια" της ΑΕΚ.

Η ένταξη του Κυριάκου Κολσούζογλου στα Τμήματα Υποδομής της ΑΕΚ αποτελεί την μεγαλύτερη επιβράβευση για την προσπάθεια που γίνεται στις Ακαδημίες και τα Αγωνιστικά Τμήματα του Άρη Σύρου, αλλά και την καλύτερη απόδειξη της συνεργασίας ανάμεσα στον σύλλογο και την ΑΕΚ BC Akademy - Dragan Sakota.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι εντάσσεται από σήμερα (19/07) στο έμψυχο δυναμικό των Τμημάτων Υποδομής Καλαθοσφαίρισης ο Κυριάκος Κολσούζογλου (15 χρ., 1μ.98).

Ο φέρελπις φόργουορντ/σέντερ του Άρη Σύρου παρακολουθείται από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ BC ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA επί μακρόν, έχει συμμετάσχει σε προπονήσεις της, και κρίθηκε εσχάτως επαρκής για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Η ΑΕΚ BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Διοίκηση και τη Διεύθυνση της Ακαδημίας του Άρη Σύρου, εκ των πρώτων συλλόγων στην Περιφέρεια, που εμπιστεύτηκε το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της «Ένωσης», αλλά και την οικογένεια του αθλητή.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares