Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 12:01

Στοίχημα: Καλοπληρωμένο ειδικό του Αντετοκούνμπο

Ανοίγει η αυλαία του Ολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ σήμερα Σάββατο (27/07), με την Ελλάδα να ρίχνεται στη μάχη κόντρα στον Καναδά.

Το Betarades.gr ξεχώρισε δυνατό προγνωστικό πάμε στοίχημα από το παιχνίδι, με ποντάρισμα σε ειδικό του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι λεπτομέρειες ακολουθούν!

Από ήττα στο πιο πρόσφατο φιλικό της, εκτός έδρας με 94-72 από τη Σερβία προέρχεται η Ελλάδα, που συμμετέχει ξανά σε Ολυμπιακό Τουρνουά μετά από 16 χρόνια. Για να πετύχει τον στόχο της επικράτησε στο ΣΕΦ στον ημιτελικό του προ-Ολυμπιακού Τουρνουά με 96-68 επί της Σλοβενίας και στον τελικό με 80-69 επί της Κροατίας στο ίδιο γήπεδο, ενώ στη Θεσσαλονίκη κέρδισε σε φιλικό ματς το Πουέρτο Ρίκο με 67-65. Η Ελλάδα έχει σκοράρει περισσότερους από 70 πόντους στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Στους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της, μάλιστα, δέχτηκε λιγότερους από 72 πόντους.

Ο Καναδάς προέρχεται από τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σε φιλικά παιχνίδια επί γαλλικού εδάφους, καθώς επικράτησε με 103-93 επί του Πουέρτο Ρίκο. Ακόμη, είχε κερδίσει με 85-73 τη Γαλλία, ενώ αντίθετα, ηττήθηκε με 86-72 από τις ΗΠΑ, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας που έγινε στο Λας Βέγκας. Είναι αποτελεσματικός στην επίθεση, έχοντας σημειώσει περισσότερους από 84 πόντους στις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του. Δεν τα πάει, όμως, το ίδιο καλά και στην άμυνα, καθώς στους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες του, έχει δεχτεί περισσότερους από 72 πόντους.

Ο Καναδάς φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα για τη νίκη ενώ το ρόστερ του ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με την προσθήκη του Μάρι. Η Ελλάδα δεν θα έχει στη διάθεση της τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που τραυματίστηκε. Ο αδερφός του, Γιάννης, αναμένεται να πάρει πολλές προσπάθειες, θα δεχτεί πίεση από την άμυνα των Καναδών και έχει αξία η επιλογή Αντετοκούνμπο να υποπέσει σε περισσότερα από 2 λάθη σε απόδοση 2.42.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στοίχημα: Ιρλανδικά γκολ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares