Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 23:32

Κάτοικος Νέας Σμύρνης ο Συριανός Κυριάκος Κολσούζογλου

Ένα δικό μας παιδί, ένας Συριανός που έχει γαλουχηθεί μπασκετικά στον Άρη Σύρου και έχει ανδρωθεί μέσα στα γήπεδα των Κυκλάδων ανήκει από σήμερα στον ιστορικό Πανιώνιο που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Κολσούζογλου, ο οποίος το 2019 έκανε το παραπάνω βήμα με την μεταγραφή του στο εφηβικό της ΑΕΚ και πλέον του δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστεί με μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Νέα προσπάθεια χωρίς νέα παιδιά... δεν γίνεται!

Στην επανεκκίνηση που θα κάνει η ομάδα μας από το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι νεαροί αθλητές, οι οποίοι καθοδηγούμενοι από τον προπονητή μας, Γιώργο Μπιτζάνη, και με τις πολύτιμες συμβουλές του αρχηγού μας, Νίκου Μίχαλου, θα σηκώσουν την ευθύνη που δημιουργεί η «βαριά» φανέλα του Πανιωνίου. Άλλωστε, είναι χαραγμένη στο DNA του Συλλόγου μας ως φιλοσοφία η ανάδειξη παιδιών με ταλέντο και δίψα για διάκριση!

Αναλυτικά, στο δυναμικό του Ιστορικού ανήκουν:

Αλέξανδρος Λάζαρης, 2003, 1.88m, 1-2

Από τα Junior του Πανιωνίου, χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2018-19 με την ομάδα παίδων του Πανιωνίου, συμμετείχε στην περσινή ανδρική ομάδα και φέτος αναμένεται να κάνει το βήμα παραπάνω

Μιχάλης Χρήστου, 2003, 1.94m, 2-3

Για πολλά χρόνια στις ακαδημίες του Πανιωνίου, χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2018-19 με την ομάδα παίδων του Πανιωνίου, επιστρέφει μετά τα δύο τελευταία χρόνια στο εφηβικό του Deree και της ΑΕΚ

Κυριάκος Κολσούζογλου, 2003, 2.02m, 5

Από τον Άρη Σύρου, τα δύο τελευταία χρόνια στο εφηβικό της ΑΕΚ.

Αλέξανδρε, Μιχάλη, Κυριάκο, καλωσήλθατε στη μεγάλη οικογένεια του Πανιωνίου!

Και επίσημα στην ΑΕΚ ο Kυριάκος Κολσούζογλου

Από τον Άρη Σύρου στην ΑΕΚ ο Κυριάκος Κολσούζογλου

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares