Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 21:25

ΠαννΑΞΙΑκή νίκη τετράδας [pics]

Την μεγαλύτερη νίκη του στο Πρωτάθλημα πέτυχε το μεσημέρι στο ΔΑΚ Νάξου ο Πανναξιακός με 88-84 κόντρα σε ένα από τα φαβορί του ομίλου, την ΑΕ Πικερμίου .

Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν, μεγάλη ευκαιρία να υπερκεράσουν τη διαφορά των 4 πόντων που ηττήθηκαν στο παιχνίδι του 1ου Γύρου στο Πικέρμι αλλά σίγουρα το πρόσημο είναι θετικό από τη σημερινή εμφάνιση των παικτών του Ναξιώτικου Συλλόγου.

pannaxiakos pikermi

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ με τον Πανναξιακό να ξεκινά καλύτερα στο πρώτο 7λεπτο αλλά τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν ρυθμό και να παίρνουν τα ηνία του αγώνα προηγούμενοι με ένα πόντο τόσο με τη λήξη του Α΄Δεκαλέπτου όσο και με τη λήξη του Ημιχρόνου (16-17 Α' Δεκάλεπτο, 34-35 σκορ ημιχρόνου).

Ένα πρώτο ημίχρονο με έμφαση στις πολύ δυνατές και σφιχτές άμυνες αμφοτέρων των πλευρών και με απόλυτο πρωταγωνιστή από την πλευρά των φιλοξενουμένων των απίστευτο Κούσουλα που σκόραρε τους 23 από τους 35 πόντους της ομάδας του.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Πανναξιακός ήταν καταιγιστικός και αποφασιστικός , σκόραρε 32 πόντους (όσους σχεδόν και στα δυο δεκάλεπτα του πρώτου ημιχρόνου) και ξέφυγε με 12 πόντους , 66-54.

pannaxiakos pikermi 50

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Γεωργούτσος "πήρε το όπλο" και πυροβολούσε κατά ριπάς το καλάθι του Πανναξιακού ροκανίζοντας τη διαφορά καταφέρνοντας με δυο εύστοχες βολές 10.1 πριν τη λήξη να φέρει τη διαφορά στα ίσα , στους 4 πόντους δηλαδή που ήταν και το καλύτερο δυνατό σενάριο για τους φιλοξενούμενους με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Η τελευταία επίθεση του Πανναξιακού δεν ήταν εύστοχη και έτσι το τελικό 88-84 μοίρασε χαμόγελα και στα δυο στρατόπεδα , πιο πολλά φυσικά σε αυτό του Πανναξιακού που σκαρφαλώνει πιο ψηλά στο Βαθμολογικό πίνακα.
Highlight της αναμέτρησης η εμφάνιση των Κούσουλα και Γεωργούτσου που συνολικά πέτυχαν 57 από τους 84 πόντους του Πικερμίου, η τάπα του Ψαρόπουλου στο τρίποντο του Κούσουλα και φυσικά το γεμάτο από κόσμο κλειστό Γυμναστήριο Νάξου που στηρίζει την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις...

pannaxiakos pikermi 29

Φύλλο Αγώνα

Διαιτητές : Κουτσοδήμος, Τσακιράκη, Τσάλας

Πανναξιακός(Χατζηπανηγύρης): Ψαρράς , Ψαρόπουλος 11(2), Αρτσάνος 6(2), Γκόντγουιν 7(1), Μάκαρης 5, Προδρόμου 17(1), Μυλωνάς, Μάντιτς 8(2), Πάππος 7(1), Φλεριανός, Στόιτσης 3, Καραλευθέρης 24(2)

ΑΣ Πικερμίου (Ψυχογόπουλος): ΛΙόντας 4, Σταμάτης 2, Γεωργούτσος 28 (1), Τσόπης 9(3), Κούσουλας 29 (5), Ζακυνθινός, Παπαζήσης 7(1), Νάσσης, Ταφίλι 5(1), Μπίγγος, Σβάρνας, Σολωμός

Φωτογραφίες

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares