Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 18:18

Η Νάξος παίζει μπάσκετ στον Πανναξιακό [vid]

Ο 12χρονος Βαρσαμάς Συμεώνογλου του Πανναξιακού έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία των Εθνικών Κατηγοριών Μπάσκετ που σκόραρε στο ντεμπούτο του, ένα τρίποντο, το οποίο θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη του για πάντα.

Μέσω του βίντεο που δημοσιεύθηκε στο sportcyclades, το οποίο οδεύει τις 160.000 προβολές και αναπαρήγαγαν τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ελλάδας ο Βαρσαμάς Συμεώνογλου έγινε η αιτία για να τονιστεί για ακόμη μία χρονιά το διαχρονικό πλάνο του Πανναξιακού που στηρίζεται σε γηγενείς και  Ναξιώτες αθλητές.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Πανναξιακού στις αρχικές συζητήσεις με τον κόουτς Αλέξη Καρατζά ψηλά στην ατζέντα ήταν το θέμα της αξιοποίησης των Ναξιωτών αθλητών και πως αυτοί θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας, πράγμα φυσικά που ίσχυε και με την παρουσία του Τάσου Βάβουλα, ο οποίος μάλιστα είναι ο «μπασκετικός πατέρας» για πολλούς από αυτούς.

Ο Αλέξης Καρατζάς, που χαρακτηριστικά είπε σχετικά: «Η περίπτωση του Βαρσαμά έδειξε ότι η Νάξος παίζει μπάσκετ»  έχει το Know-How και αυτό πλέον αρχίζει και φαίνεται από την απόδοση και τις συμμετοχές των επτά (7) παικτών (Μακαρης, Πολίτης, Αρτσανος, Μαγγιωρος, Ελευθερίου, Μυλωνάς και Φλεριανός) που ανήκουν στο ρόστερ.

Ανεξαρτήτου πορείας, το πλάνο δεν αλλάζει... κάθε άλλο, ο πρόεδρος Βασίλης Φλεριανός και η διοίκηση της ομάδας, που διατηρούν πολύ καλό κλίμα και είναι δίπλα σε όλους τους αθλητές, επικεντρώνουν στην απόκτηση περισσότερων Ναξιωτών, με κάποιες περιπτώσεις μάλιστα να μην ευδοκιμούν όπως είναι αυτές του Βαθρακοκοίλη και του Ξύδα, αλλά με την επιδίωξη να παραμένει πάντα σε πρώτο πλάνο. 

Οι δηλώσεις το προπονητή του ΑΣ Πέρα, Θεοδόση Χολέβα και του Αλέξη Καρατζά στο βίντεο που ακολουθεί θεμελιώνουν τα όσα αναφέρουμε στο άρθρο μας:

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares